page contents

GN njoftoi sot se është kurorëzuar me çmimin CES® 2023 Innovation Awards për tre nga teknologjitë e saj

  • GN merr CES® 2023 Innovation Awards Honoree për tre nga teknologjitë e saj kryesore
  • ReSound OMNIA/Beltone Achieve, e bërë me porosi nga ReSound/Beltone Imagine Custom aparatet e dëgjimit të rikarikueshme dhe Jabra Enhance Plus të gjitha morën vlerësimin prestigjioz

GN njoftoi sot se është kurorëzuar me çmimin CES® 2023 Innovation Awards për tre nga teknologjitë e saj kryesore. ReSound OMNIA ™ / Beltone Achieve ™, e bërë me porosi nga ReSound ™ / Beltone Imagine Custom ™ aparatet e dëgjimit të rikarikueshme dhe Jabra Enhance Plus ™ u njohën secila nga programi CES Innovation Awards. Programi i këtij viti mori një numër rekord të lartë prej mbi 2,100 aplikimesh. Njoftimi u bë përpara CES 2023 që do të zhvillohet nga 5-8 janar 2023 në Las Vegas, NV.

ReSound OMNIA

Programi CES Innovation Awards, në pronësi dhe prodhuar nga Shoqata e Teknologjisë së Konsumatorit (CTA)® , është një konkurs vjetor që nderon dizajnin dhe inxhinierinë e jashtëzakonshme në 28 kategori produktesh të teknologjisë së konsumit. Një panel elitar i gjyqtarëve ekspertë të industrisë , duke përfshirë anëtarë të medias, stilistë, inxhinierë dhe më shumë, shqyrtoi parashtresat bazuar në inovacionin, inxhinierinë dhe funksionalitetin, estetikën dhe dizajnin.

CES 2023

Gitte Aabo, CEO i GN Hearing tha, “Ne jemi të nderuar që marrim këto çmime. GN është e përkushtuar të ndihmojë mbi 50 milionë Amerikanë që kanë nevojë për kujdes ndaj dëgjimit. Në vitin 2022 ne prezantuam Jabra Enhance Plus, kufjet e reja për përmirësimin e dëgjimit pa recetë, ndërkohë që vazhdojmë të inovojmë zgjidhjet tona të shkallës profesionale. Është e mrekullueshme të shohësh secilën prej këtyre zgjidhjeve të njohura nga programi prestigjioz CES Innovation Awards.”

Burimi : https://www.resound.com/en/press/gn-awarded-three-ces-2023-innovation-honorees