page contents

Përjetoni lirinë e vërtetë të dëgjimit

Aksesorët me valë Beltone Direct Line e bëjnë më të lehtë për ju që të përfshiheni dhe të ndërveproni në çdo situatë dëgjimi dhe të lidheni me botën përreth jush. Pavarësisht nëse jeni duke parë televizor, duke ndjekur një bisedë në distancë ose duke folur në telefon, ne kemi një aksesor me valë që mund t’ju ndihmojë të dëgjoni më mirë.

Beltone myPAL Micro dhe Pro

Komunikimi jo ballë për ballë mund të jetë një sfidë për të gjithë – aparate dëgjimi apo jo. Beltone myPAL është një mikrofon i vogël portativ që ia jepni personit që dëshironi të dëgjoni. Ai e kap tingullin qartë, edhe në mjedise me zhurmë, dhe e transmeton atë drejtpërdrejt në aparatet tuaja të dëgjimit, duke e afruar bisedën ose argëtimin me ju. Është kaq e thjeshtë.

Beltone myPAL ju ndihmon të dëgjoni saktësisht atë që dëshironi të dëgjoni në mjedise të zhurmshme ose të mbushura me njerëz, si restorante, leksione, takime, aeroporte dhe ngjarje familjare.

Beltone myPAL mund të vendoset gjithashtu pranë televizorit në shtëpinë e një miku, për shembull, për të transmetuar programin drejtpërdrejt në aparatet tuaja të dëgjimit. Mund të dëgjoni me volumin që preferoni, pa ndryshuar atë që dëgjojnë të tjerët.

Plus, myPAL mund të lidhet me kompjuterin tuaj, iPad® ose MP3 player, për të transmetuar audio në aparatet tuaja të dëgjimit, në shtëpi ose në lëvizje. Pra, kudo që të të çojë jeta, nuk do të humbisni asnjë moment.

Beltone TV Link 2

Me Beltone Line TV Link 2, mund të shijoni tingull të pastër nga televizori juaj ose çdo pajisje tjetër audio – me volumin tuaj të preferuar – dhe të merrni pjesë në bisedat rreth jush. Ai lidhet drejtpërdrejt me pothuajse çdo pajisje audio: TV, stereo ose kompjuterë dhe ofron argëtim direkt në aparatet tuaja të dëgjimit.

Beltone TV Link 2 është mënyra e parë e drejtpërdrejtë në vesh për të parë TV. Ai transmeton me valë tinguj stereo me cilësi të lartë nga televizori juaj në aparatet tuaja të dëgjimit—duke përdorur teknologjinë 2,4 GHz. TV Link 2 transmeton tinguj edhe nga burime të tjera audio, duke përfshirë stereot e shtëpisë dhe kompjuterët.

Nuk ka nevojë për një pajisje stafetë ose qark të qafës. Shijoni lirinë për të lëvizur nëpër dhomë sipas dëshirës tuaj.

TV Link 2 ju jep shumë mundësi dëgjimi. Rregulloni volumin e televizorit në nivelin e duhur për ju, pa ndryshuar atë që dëgjojnë të tjerët. Dëgjoni me lehtësi tingullin që dëshironi, edhe kur njerëzit e tjerë po flasin afër. Ju madje mund të eliminoni zhurmën e dhomës “në sfond”, nëse dëshironi.

 

 

Telekomanda Beltone 2

Telekomanda intuitive Beltone 2 e bën dëgjimin të thjeshtë. Mund të rregulloni volumin në një ose të dy aparatet e dëgjimit, të ndryshoni programet ose të kaloni lehtësisht midis tingullit të transmetuar nga televizori, radio, myPAL ose kompjuteri juaj. Madje mund të rregulloni ekuilibrin midis tingujve përreth jush dhe audios së transmetimit për t’u siguruar që të dëgjoni gjithçka që dëshironi. Dhe ekrani i madh LCD tregon programet tuaja, volumin dhe nivelin e baterisë me një shikim.

Kontroll i plotë në majë të gishtave tuaj

  • Rregullon volumin në një ose të dy aparatet e dëgjimit

  • Ndryshon programet e aparatit të dëgjimit

  • Kalon ndërmjet transmetimit nga televizori, radioja ose laptopi juaj

  • Balancon volumin e aparatit të dëgjimit me volumin e pajisjeve tuaja të transmetimit

  • Bllokon tingujt përreth me funksionin Mute

  • Ofron një pasqyrë diskrete dhe të qartë të cilësimeve të aparateve tuaja të dëgjimit

  • Butoni i heshtjes ju lejon të dëgjoni vetëm burimin e dëshiruar të audios kur zhurma rrethuese bëhet shumë e lartë

  • Ekrani me ngjyra përfshin ikona të lexueshme që tregojnë programin në përdorim, nivelin e volumit dhe statusin e baterisë së telekomandës

  • Bateri e ringarkueshme

Telekomanda Beltone

Zgjedhja se si dëgjoni nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Me telekomandën e re dhe intuitive Beltone mund të rregulloni në mënyrë diskrete volumin e aparateve tuaja të dëgjimit dhe të ndryshoni programet pa e parë fare. Aksesori është super i prekshëm, kështu që ju mund të ndjeni lehtësisht rrugën tuaj dhe të bëni ndryshime me vetëm një prekje. Bëni ndryshime në mënyrë diskrete ose hapur – në çdo mënyrë ju keni kontrollin.

Lidhja telefonike Beltone 2

 Me Phone Link 2 mund të dëgjoni ziljen e telefonit direkt në aparatet tuaja të dëgjimit dhe të flisni pa duar, edhe kur telefoni juaj është i vendosur në një xhep ose në një çantë dore. 

Phone Link 2 shërben gjithashtu si një telekomandë për të rregulluar volumin e aparatit të dëgjimit ose për të ndryshuar programet tuaja mjedisore pavarësisht nëse jeni në telefon apo jo. Dhe aplikacioni Beltone SmartRemote punon me Phone Link 2 për ta kthyer një telefon iPhone® ose Android™ në një telekomandë të matur dhe me funksion të plotë.