Modelet e aparatit të dëgjimit

Aparatet e dëgjimit janë të thjeshta për t’u përdorur dhe të personalizueshme për stilin tuaj të jetesës, kështu që ju mund të shijoni çdo moment të jetës tuaj.

Aparatet e degjimit

Llojet e Aparateve te Degjimit

CIC – Komplet në kanal

CIC-komplet në kanal përshtatet thellë brenda kanalit të veshit duke u bërë puthuajse i padukshëm dhe shumë i diskret. Për dëmtim dëgjimi të mesëm-moderuar

RIC

Aparati pas veshit me reciver ne kanal ku ploteson te gjitha humbjet e degjimit pa ndryshuar madhesinë e tije me një përshtatshmëri të jashtëzakonshme për veshin tuaj

BTE – Pas veshit

BTE-të qëndrojnë në pjesën e pasme të veshit tuaj dhe lidhen me kanalin e veshit nëpërmjet një tubi që është pjesë e një kallëpi veshi dhe i përshtatshëm për të gjitha humbjet e dëgjimit

BTE OpenFit

BTE-të me përshtatje të hapur mbështeten në pjesën e pasme të veshit tuaj dhe lidhen me kanalin e veshit nëpërmjet një tubi të hollë. Tubi i hollë mundëson një cilësi më natyrale të zërit.

Dëgjo më mirë, përmirësoni jetën tuaj.

Problemi

Humbja e dëgjimit shfaqet pak e nga pak ndërsa truri mësohet të mos dëgjojë frekuenca ose tinguj të caktuar. Këtë ekspertët e quajnë “privim të dëgjimit”. Zakonisht, njerëzit që preken prej tij nuk e vënë re fare. Mirëpo sa më vonë të kujtohet truri për frekuencat e humbura prej kohësh me ndihmën e aparatit të dëgjimit, aq më shumë kohë i duhet personit të arrijë t’i perceptojë dhe t’i pranojë ato përsëri me volumin e tyre normal. 

Zgjidhja

Një aparat dëgjimi është një pajisje elektronike e veshur brenda ose pas veshit për të përforcuar zërin dhe për të ndihmuar përdoruesit të dëgjojnë më mirë në të gjitha mjediset e ndryshme. Të gjitha aparatet e dëgjimit ne Otofon janë dixhitale dhe te teknologjise se fundit, që do të thotë se ato ofrojnë një përvojë dëgjimi të personalizuar dhe mund të përshtaten lehtësisht me mjedisin tuaj. 

  • Teknologjik

  • I personalizuar

  • Estetik

  • Teper funksional

Cilin aparat dëgjimi të zgjidhni?

Zgjedhja e një aparati dëgjimi është një hap i rëndësishëm. Për shkak se çdo person është i ndryshëm, zgjedhja juaj duhet të marrë parasysh një zgjidhje që i përshtatet stilit të jetesës dhe llojit të humbjes së dëgjimit. Ejani tek ne për një kontroll, audioprotezistet tanë do t’ju shoqërojnë në një udhëtim të personalizuar për të gjetur zgjidhjen më të përshtatshme për mirëqenien tuaj të dëgjimit.

Aparate degjimi cilësi nga Beltone dhe Widex

Kjo është arsyeja pse, kur zgjidhni Otofon, ju merrni më shumë sesa thjesht një aparat dëgjimi. Ju merrni një partner për kujdesin e dëgjimit në krah në çdo hap të rrugës para, gjatë dhe pas blerjes.

Aparatet e dëgjimit Beltone Achieve janë më të mirat tona për t'ju ndihmuar të dëgjoni përmes zhurmës. Bëhuni pjesë e bisedës edhe në situata të zhurmshme - si restorante të mbushura plot ose ngjarje të mëdha.
WIDEX MOMENT™ ZË NATYRAL SI ASNJË TJETËR Ze i perkryer dhe cilesor si asnje aparat tjeter.. Degjim natyral si asnjehere me pare.
Një aparat dëgjimi ReSound ju jep gjithmonë një përvojë dëgjimi natyrale, të individualizuar dhe premium, duke iu përshtatur në mënyrë intuitive nevojave tuaja.
Dëgjimi ynë është jetik për lidhjen tonë me botën. Pasuroni përsëri shqisat tuaja me tinguj jete – ne e kemi bërë rrugën tuaj drejt dëgjimit më të mirë dhe sa më të lehtë. Aparate dëgjimi të dizajnuara për të punuar me qetësi dhe siguri me veshët tuaj për dëgjim vërtet të shkëlqyer.
Aparatet tona më të reja të dëgjimit me M & RIE (Mikrofoni dhe Marrësi në Vesh) mbledhin tinguj nga e djathta brenda veshit, duke përdorur formën e tij unike për të siguruar një përvojë të individualizuar me thellësi dhe drejtim më të madh.Beltone Imagine përshtatet me nevojat e pacientëve në të gjitha fushat.
Dhe nëse doni të mbështeteni? EVOKE bën automatikisht rregullime të aparatit të dëgjimit të përshtatshme për nevojat tuaja dhe mjedisin tuaj. Sigurimi i tingullit të shkëlqyer për një jetë të zënë nuk ka qenë kurrë më i lehtë.

Aparatet e dëgjimit DIGITAL janë teknologjia më e sofistikuar e aparatit të dëgjimit.

Teknologjia dixhitale i jep auditologut kontrollin maksimal mbi cilësinë e zërit dhe karakteristikat e përpunimit të zërit, në mënyrë që të sigurojë kuptimin maksimal të të folurit.

Çfarë pritet nga një aparat dëgjimi

Për sa i përket javëve të para me aparatin e dëgjimit, e rëndësishme është të bëni durim. Do të ketë një periudhë përshtatjeje ndërsa mësoheni sërish me dëgjimin. 

Ja disa këshilla për ju: 

Fill the form

Drop us a line

Fill in this form or send us an e-mail with your inquiry.

Or come visit us at:

301 Howard St. #600
San Francisco, CA 94105