Aparatet e degjimit Ally

Ekonomik dhe cilesor

Mirë se vini përsëri në dëgjim më të mirë dhe cilësi më të mirë të jetës. Me aparatet e dëgjimit Beltone Ally, jeta mund të jetë më e dobishme. Kur ju thjesht duhet të dëgjoni më mirë, Beltone Ally është gjithmonë aty për ty, si një mik i besueshëm.

Beltone Ally ka një koleksion të madh të karakteristikave të avansuara për t’ju ndihmuar që të dëgjoni më mirë. Me Beltone Ally ju do të qëndroni në bisedë, madje edhe në qoftë gjendeni në vende më të zhurmshme.Opcionet Wind Noise Reduction dhe Sound Cleaner (Paastrimi i zërit) do të ju ndihmojnë në uljen e zhurmës në prapavijë, si ajo e erës, zhurma e kondicionerëve apo zhurma në një restorant. Speech Spotter e bën që të mund të ndiqni se nga cila anë vjen zëri që ju të mund ti ndiqni bisedat sa më mirë.

  • Aparate Degjimi te cilesise me te larte
  • Kualitet maksimal te cilesise se zerit.
  • Asistence e garantuar per gjate gjithe kohes.

Pastrim dhe mirembajtje

Falas

Pastrimi dhe mirembajtja e aparatit te degjimit.

Kontrollet

Falas

Kontrollet dhe Audiogramat gjate gjithe kohes

Filtra dhe Gomina

Falas

Gjate kohes se garancise dhe pas saj.

Bateri

500 Lek

Per te gjithe tipet e baterive

Menyra e Pageses

Pagesa mund te behet Kesh ose me ane te Bankes. Pagesen mund ta kryeni pasi te keni mbaruar me vizitat dhe proven e aparatit per nje periudhe te caktuar kohere.


Garancia

Te gjithe produket tona kane nje Garanci 1 vjecar per cdo demtim qe vjen si pasoje e mosfuksionimit.
Gjithashtu dhe pas kohes se garancise ofrojme servis dhe mirmbajtje te aparatit.

Comments are closed.