Beltone Amaze

Bëni çdo ditë tuajen të mahnitshme.

Aparatet e Degjimit Beltone Amaze

Aparate Degjimi Beltone Amaze

Bëni çdo ditë tuajen të mahnitshme. Çdo ditë është e mbushur me momente të veçanta që e bëjnë jetën tonë të mahnitshme. Çdo fjalë, buzeqeshje dhe tinguj shtojnë marrëdhëniet dhe përvojat tona. Beltone Amaze siguron që nuk do të humbasësh asnjë moment.

Zgjidhja më e plotë e aparateve të dëgjimit.
Beltone Amaze do t’ju japë një përvojë mahnitëse dëgjimi në të gjitha momentet e jetës tuaj me një zë më të qartë, më të plotë dhe më të pasur.

Është plotësisht i rikarikueshëm, dhe i lehtë për t’u përdorur

Tingull mahnitës dhe natyral.
Ju do të jeni në gjendje të dëgjoni tonet dhe tekstet të muzikës suaj të preferuar! Funksioni i ri i reduktimit të impulsit të zhurmës zvogëlon tingujt me zë të lartë ose të pakëndshëm, duke i bërë ato të këndshme edhe më te qartë.

Çfarë e bën cilësinë e zërit në Beltone Amaze në mënyrë të veçantë? Shikoni videon e meposhtme.

Vendosja Aparatit para dhe pas

Pastrim dhe mirembajtje

Falas

Pastrimi dhe mirembajtja e aparatit te degjimit.

Kontrollet

Falas

Kontrollet dhe Audiogramat gjate gjithe kohes

Filtra dhe Gomina

Falas

Gjate kohes se garancise dhe pas saj.

Bateri

500 Lek

Per te gjithe tipet e baterive

Menyra e Pageses

Pagesa mund te behet Kesh ose me ane te Bankes. Pagesen mund ta kryeni pasi te keni mbaruar me vizitat dhe proven e aparatit per nje periudhe te caktuar kohere.


Garancia

Te gjithe produket tona kane nje Garanci 1 vjecar per cdo demtim qe vjen si pasoje e mosfuksionimit.
Gjithashtu dhe pas kohes se garancise ofrojme servis dhe mirmbajtje te aparatit.

Comments are closed.