Beltone Origin

Beltone Origin

Beltone Origin shperndan nje kualitet teper te larte tingulli

Jane projektuar per ti dhene nje teknologji te larte nje sfere shume te madhe te popullsise qe ka nevoje.

Beltone Origin shperndan nje kualitet teper te larte tingulli, pershtatshmerie dhe besimi, e gjitha kjo me nje çmim shume me te mire dhe estetik per kedo. Zgjidhni nga nje game e gjere per te gjitha llojet e degjimit, shume ngjyra, shume stile dhe çdo lloj madhesie. Pershtateni me ngjyren e lekures apo te flokeve

Beltone Origin me nje teknologji te avancuar ju ndihmon te merrni sa me shume mundeni nga çdo situate e jetes, kudo qe jeta ju çon .

CFARE OFRON ORIGIN ?

  1. Drejtimi i mikrofoneve-fokusim mbi biseden kur keni nje zhurme ambjenti, sido qe eshte ajo.
  2. Menaxhim i feedback-ju ndihmon te eleminoni zhurmat e pakendshme siç jane fishkellimat, duke i dhene qartesi tingullit
  3. HPF80 NanoBlock – industria Beltone eshte lider ne HPF80 NanoBlock, nje teknologji qe e mbron aparatin tuaj nga papastertite si brenda dhe jashte. Nje mbulese molekulare ndihmon ne jetgjatesine e aparatit tuaj, duke mbajtur performance e tij ne maksimum
  4. Auto Phone – kur ju ngrini telefoni aparati kalon automatikisht ne nje program tjeter qe eshte me i pershtatshem per bisedat tuaja telefonike

 

 

Pastrim dhe mirembajtje

Falas

Pastrimi dhe mirembajtja e aparatit te degjimit.

Kontrollet

Falas

Kontrollet dhe Audiogramat gjate gjithe kohes

Filtra dhe Gomina

Falas

Gjate kohes se garancise dhe pas saj.

Baterite

500 Leke

Te gjitha tipet e baterive

Menyra e Pageses

Pagesa mund te behet Kesh ose me ane te Bankes. Pagesen mund ta kryeni pasi te keni mbaruar me vizitat dhe proven e aparatit per nje periudhe te caktuar kohere.


Garancia

Te gjithe produket tona kane nje Garanci 1 vjecar per cdo demtim qe vjen si pasoje e mosfuksionimit.
Gjithashtu dhe pas kohes se garancise ofrojme servis dhe mirmbajtje te aparatit.

Comments are closed.