Beltone Trust

Jeta është plot me surpriza të këndshme

BELTONE TRUST

Jeta është plot me surpriza të këndshme – dhe ju nuk duhet të humbisni asnjë të vetme. Aparatet e dëgjimit Beltone Trust ju japin përvojën më të plotë të kujdesit të dëgjimit në botë: Dizajni perfekt, i matur dhe i personalizuar, kontrolli i lehtë personal i telekomandës dhe një tipar i ri i kujdesshëm i Remote Care që do t’ju japë mbështetje shtesë kudo që të jeni.

Me Beltone Trust, ju gjithmonë do të shikoni më të mirën tuaj dhe do të ndiheni rehat. Ju mund të zgjidhni nga një shumëllojshmëria e aparateve te degjimit qe jane pothuajse të padukshme që vijnë në një shumëllojshmëri ngjyrash që përputhen me degjishirat dhe ngjyrat e lekures.

Aplikacioni Beltone HearMax ju ofron një mundësi të lehtë dhe diskrete për të kontrolluar pajisjet tuaja të dëgjimit nëpërmjet një lidhjeje Bluetooth. Thjesht shkarkoni aplikacionin falas të aparatit te  dëgjimit dhe filloni të rregulloni volumin, programet e dëgjimit  drejtpërdrejt nga iPhone®, iPad®, iPod touch® ose modelet më të njohura të telefonit Android ™.

Beltone Trust aparate dëgjimi digjitale me lidhjen Bluetooth janë pothuajse të padukshme dhe ju mund t’i kontrolloni ato nga një ekran i ri, intuitiv me një prekje në aplikacionin.

Pastrim dhe mirembajtje

Falas

Pastrimi dhe mirembajtja e aparatit te degjimit.

Kontrollet

Falas

Kontrollet dhe Audiogramat gjate gjithe kohes

Filtra dhe Gomina

Falas

Gjate kohes se garancise dhe pas saj.

Bateri

500 Leke

Per te gjithe tipet e baterive

Menyra e Pageses

Pagesa mund te behet Kesh ose me ane te Bankes. Pagesen mund ta kryeni pasi te keni mbaruar me vizitat dhe proven e aparatit per nje periudhe te caktuar kohere.


Garancia

Te gjithe produket tona kane nje Garanci 1 vjecar per cdo demtim qe vjen si pasoje e mosfuksionimit.
Gjithashtu dhe pas kohes se garancise ofrojme servis dhe mirmbajtje te aparatit.

Comments are closed.