page contents

Përsosni përvojën tuaj të dëgjimit me aplikacionet Beltone

Beltone HearMax

Kontrolloni lehtësisht dhe me maturi aparatet tuaja të dëgjimit nga një pajisje celulare! Aplikacioni ynë më i avancuar, Beltone HearMax, është falas dhe shoqërohet me shumicën e aparateve tona të dëgjimit.

Tinnitus Calmer

Tringëllimë në veshët më të qetë ofron një kombinim të terapisë së zërit dhe ushtrimeve relaksuese për të qetësuar tringëllimë në veshët duke shpërqendruar trurin tuaj.

Beltone HearPlus

Kontrollon aparatet e dëgjimit Beltone Legend, Beltone First dhe Beltone Boost nga iPhone ose Samsung Galaxy®.

Beltone HearMax

Dëshironi të përmirësoni përvojën tuaj të aparatit të dëgjimit Beltone? Provoni aplikacionin Beltone HearMax. Si aplikacioni më i avancuar për aparatet e dëgjimit, Beltone HearMax ju mundëson:

  • Kontrolloni aparatet e dëgjimit Beltone duke u lidhur me pajisjet tuaja inteligjente (Apple Watch®, telefonat inteligjentë Phone® dhe Android™)

  • Përdorni një trokitje të vetme për të hyrë në veçoritë më të njohura. Mbështet aktivizimin e zërit dhe sugjerimet e personalizuara në kohë reale  

 

Dëgjoni tingujt ashtu siç dëshironi

 

Aplikacioni Beltone HearMax ju lejon të ndryshoni volumin dhe programet mjedisore të aparatit të dëgjimit direkt nga ekrani kryesor. Është e shpejtë dhe e lehtë.

  • Kontrolloni volumin dhe cilësimet e tjera me prekjen e një butoni.
  • Lidhu dhe kontrollo direkt nga Apple Watch.
  • Teknologjia “Find My Hearing Aid” nëpërmjet aplikacionit ju ndihmon në gjetjen e aparateve të dëgjimit të gabuara ose të humbura.
  • E përputhshme me pajisjet iOS dhe Android. Për një listë të pajisjeve të përputhshme, vizitoni faqen e përputhshmërisë.

Personalizoni përvojën tuaj të dëgjimit

Me aplikacionin Beltone HearMax, mund të rregulloni aparatet tuaja të dëgjimit bazuar në mjedisin tuaj. Nëse jeni diku me zhurmë ose erë, thjesht prekni butonin Sound Enhancer në ekranin kryesor dhe zvogëloni zhurmën e sfondit ose të erës. Nëse dëshironi të përqendroheni te një person që flet para jush, përdorni cilësimin e Fokusimit të të folurit për të izoluar dhe përmirësuar bisedën.  

Aplikacioni Beltone HearPlus

Me një pamje të re të përmirësuar të aplikacionit Beltone HearPlus, ju mund të kontrolloni shpejt dhe në mënyrë diskrete aparatin tuaj të dëgjimit direkt nga telefoni juaj inteligjent. 

Zbuloni mundësitë

Aplikacioni Beltone HearPlus ju lejon të kontrolloni në mënyrë diskrete aparatet tuaja të dëgjimit nga iPhone ose Android. Rregulloni volumin, ndryshoni programet, ruani vendndodhjet e preferuara, kontrolloni statusin e baterisë së aparatit të dëgjimit, gjeni vendndodhjen e aparatit tuaj të dëgjimit të gabuar – gjithçka bëhet lehtësisht nga smartfoni juaj. Aplikacioni Beltone HearPlus nuk mund të jetë më miqësor ose intuitiv për përdoruesit. 

Beltone HearPlus disponohet për Apple Watch™

Aplikacioni Beltone HearPlus është tashmë i disponueshëm për Apple Watch™! Ai shton edhe më shumë personalizim duke ju dhënë fuqinë për të rregulluar cilësimet e aparatit të dëgjimit direkt nga kyçi i dorës. Është mënyra më e lehtë dhe më diskrete për të kontrolluar aparatet e dëgjimit deri më tani.

Me tetë modele të ndryshme të përputhshme me HearPlus për Apple Watch, do të gjeni lehtësisht atë që ju përshtatet. Pyetni profesionistin tuaj të kujdesit të dëgjimit për HearPlus për Apple Watch sot!

Aplikacioni Tinnitus Calmer

Menaxhoni tringëllimë në veshët me  aplikacionin e ri Sound Therapy. Shqendroni trurin tuaj nga fokusimi në tringëllimë në veshët me ndihmën e aplikacionit Tinnitus Calmer të Beltone. I disponueshëm në pajisjet iPhone, iPad, iPod touch dhe Android, aplikacioni ofron një kombinim të terapisë së zërit dhe ushtrimeve relaksuese që mund të ndihmojnë në lehtësimin e tringëllimë në veshët.

Menaxhoni tringëllimë në veshët

Mësoni si të menaxhoni tringëllimë në veshët me aftësitë e përballimit: një përzgjedhje gjithëpërfshirëse e ushtrimeve të ndryshme si frymëmarrja e thellë, meditimi i drejtuar dhe këshilla të dobishme, që ju ndihmojnë të përballoni tringëllimë në veshët dhe të jetoni një jetë më tërheqëse. 

Personalizojini tingujt tuaj

Zgjidhni nga përzgjedhja e tingujve brenda bibliotekës së aplikacionit ose ngarkoni tingujt tuaj. Luajini ato vetëm ose krijoni peizazhet tuaja zanore duke vendosur deri në pesë tinguj. Balanconi tingujt midis veshit tuaj të djathtë dhe të majtë, ose ndizni kohëmatësin në mënyrë që të bini në gjumë me tinguj qetësues. Ndërsa dëgjoni tingujt e zgjedhur, mund të provoni të shfaqni flluska të vogla lëvizëse për një ushtrim relaksues dhe shpërqendrues.