Pse të zgjidhni Beltone?

Beltone, do të gjeni më shumë sesa thjesht aparate dëgjimi

 

Në Beltone, ju merrni një partner dëgjimi i cili është me ju në çdo hap të rrugës. Profesioni juaj i kujdesit dëgjimor Beltone do të marrë kohë për t’ju njohur për të siguruar kujdes të personalizuar që është i përshtatur për nevojat dhe stilin tuaj të jetesës.

Mund të mbështeteni në Beltone kurdo dhe kudo që të shkoni. Kjo për shkak se Beltone nuk është thjesht një dyqan i madh ose një qendër telefonike në internet, por një rrjet mbarëkombëtar me më shumë se 1500 qendra lokale të kujdesit të dëgjimit me njerëz që janë të gatshëm dhe të gatshëm të mbështesin udhëtimin tuaj drejt dëgjimit më të mirë.

 

 

 

 

Produkte të dizajnuara për të bërë jetën tuaj më të lehtë

 

Beltone përdor teknologjinë më të fundit për ta bërë më të lehtë përshtatjen dhe përdorimin e aparateve të dëgjimit në jetën tuaj të përditshme. Ne investojmë shumë në kërkime dhe zhvillim për t’ju sjellë vazhdimisht zgjidhje të reja për kujdesin tuaj të dëgjimit. Beltone ka prezantuar shumë “të para” në industrinë e aparateve të dëgjimit, duke përfshirë: 

  • Aparatet e dëgjimit në vesh

  • Teknologjia me valë 2.4 GHz

  • Një aparat dëgjimi i pajtueshëm me iPhone

  • Një aplikacion për Apple Watch 

 

 

 

 

Ndihmoni njerëzit të dëgjojnë më mirë për më shumë se 80 vjet

Beltone u themelua nga Sam dhe Faye Posen në një përpjekje për të ndihmuar një mik me humbjen e dëgjimit. Sam donte që miku i tij të dëgjonte muzikën e jetës “të qartë si toni i ziles”, por ai e dinte se teknologjia e disponueshme nuk do të mjaftonte. Kështu Sam krijoi një nga aparatet më të vogla dhe më të personalizuara të dëgjimit të kohës.

Kjo trashëgimi e shërbimit të udhëhequr nga pacientët është ende në krye të gjithçkaje që bën Beltone. Njerëzit si ju janë zemra e kërkimit tonë, prodhimit dhe kujdesit të përditshëm të dëgjimit.