page contents
Aparatet e degjimit: Pyetjet që duhet të bëni

Aparatet e degjimit: Pyetjet që duhet të bëni

    Ne flasim me qindra njerëz me humbje të dëgjimit. Këtu janë disa nga pyetjet që njerëzit na bëjnë. 1. Përse duhet një test dëgjimi? Testimi me tonin e pastër është lloji më i zakonshëm i testimit të dëgjimit. Kjo ndodh kur tonet e larmishme dhe zërit të...

Ngrënia në restorante me humbje të dëgjimit

Ngrënia në restorante me humbje të dëgjimit

Komunikoni në mënyrë më efektive në restorante Kujt nuk i pëlqen një natë jashtë në një restorant plot lëvizje, të hajë ushqime të shijshme dhe të bisedojë me të dashurit? Epo, nëse vuani nga humbja e dëgjimit, e dini se ky mund të jetë një mjedis zhgënjyes për të...

Cili aparat dëgjimi është i duhuri për ju?

Cili aparat dëgjimi është i duhuri për ju?

Nëse jeni të interesuar për aparate dëgjimi, me siguri keni vënë re diçka gjatë blerjeve: ka shumë zgjedhje! Por cilat janë të duhurat për nevojat tuaja? Lexoni përpara për disa këshilla për zgjedhjen e aparateve të reja të dëgjimit, me mirësjellje të ekspertëve të...

A ju dëmtojnë veshët aparatet e dëgjimit?

A ju dëmtojnë veshët aparatet e dëgjimit?

Aparatet e dëgjimit  janë pajisje të teknologjike që janë krijuar për të ndihmuar dëgjimin tuaj. Megjithatë, një aparat dëgjimi që është i dhimbshëm për t'u përdorur mund t'ju dekurajojë nga përdorimi i tij në të ardhmen. Meqenëse dëgjimi i mirë ka shumë  përfitime ,...