page contents
PËRSE DUHET VAZHDIMISHT TA TESTONI DËGJIMIN TUAJ

PËRSE DUHET VAZHDIMISHT TA TESTONI DËGJIMIN TUAJ

Përderisa e pyesni veten pse duhet ta testoni dëgjimin tuaj, duhet të dini se tek njerëzit me dëmtim të dëgjimit është e nevojshme koha që të merren masa që të arrihen rezultate më të mira. Studimet tregojnë se çdo person i 5 mbi 55 vjeç ka vështirësi në dëgjim, me...

5 (Pesë) përfitimet e aparateve të dëgjimit

5 (Pesë) përfitimet e aparateve të dëgjimit

Përfitimet e aparateve të dëgjimit. Ka shumë mendime dhe diskutime që shkojnë në vendimin për të marrë aparate dëgjimi, ka mendime pro dhe kundër.    Epo, ne po ndihmojmë ta bëjmë atë vendim pak më të lehtë duke diskutuar 5 përfitime të mëdha të aparateve të dëgjimit...

Beltone HearMax

Beltone HearMax

Aplikacioni Beltone HearMax™ është i pajtueshëm me aparatet e dëgjimit si më poshtë:• Beltone Imagine™• Beltone Amaze™• Beltone Trust™• Beltone Boost Max™• Beltone Boost Ultra™• Beltone Rely™ Aplikacioni Beltone HearMax e bën të lehtë komandimin e aparateve të...

Tinitus (Zhurma në vesh)

Tinitus (Zhurma në vesh)

Tinitus është perceptimi subjektiv i një tingulli ose zhurme, në mungesë të një tingulli ose zhurme të jashtme reale, korresponduese. Tinitus nuk përfaqëson një sëmundje, por simptomën (shenjën) e një sëmundjeje. Shkaqet Më parë mendohej se tinitus (zhurma në vesh)...

JETA ME PERSONIN QË NUK DËGJON MIRË

JETA ME PERSONIN QË NUK DËGJON MIRË

Dëmtimi i dëgjimit është njëra ndër gjendjet shëndetsore më të shpeshta. Nga miliarda njerëz në botë, njëri ndër gjashtë persona ka humbje dëgjimi. Në popullatën botërore ndër njerëzish me dëmtim dëgjimi janë njerëz të moshuar nga mosha 65 vjeçare, dhe çdo i treti ka...

Sa është i dëmshëm përdorimi i kufjeve?

Sa është i dëmshëm përdorimi i kufjeve?

Edhe pse shumë njerëz besojnë se kufjet ua kanë bërë jetën më të lehtë hulumtimet kanë treguar se ato janë të dëmshme për shëndetin e veshëve. Për shkak të formës që kanë kufjet, në to ngecet pluhuri i cili me kohë mund të bllokojë veshët. Përdorimi i shpeshtë dhe i...

Pershtatja me aparatet e degjimit

Pershtatja me aparatet e degjimit

Shumë njerëz që përdorin aparate dëgjimi i mbajnë ato për një kohë të gjatë,  veçanërisht ato që drejtojnë një jetë aktive shoqërore. Sidoqoftë, nëse sapo keni filluar të përdorni aparate dëgjimi ose dëshironi të filloni t’i vini ato më shpesh, periudha kalimtare mund...