page contents
Sa kushton nje aparat degjimi!? CMIMET!

Sa kushton nje aparat degjimi!? CMIMET!

CMIMET! Pyetja më e shpeshtë e përdorusve është çmimi i aparateve te degjimit. Nuk është befasuese sepse aparatet për dëgjim nuk janë temë kryesore dhe publiku i gjerë nuk di shumë për to. Duke e pasur parasysh situatën ekonomike dhe standartin e qytetarëve në shtet...

Humbja e dëgjimit tek të moshuarit

Humbja e dëgjimit tek të moshuarit

Rreziku i humbjes së dëgjimit në përgjithësi rritet me moshën dhe sipas të dhënave të Organizatës Botërore të Shëndetit (OBSH) prek 25 % e të moshuarëve mbi 60 vjeç. Humbja mund të jetë graduale ose e papritmas dhe prek njërin ose të dy veshët! Presbycusis...