page contents

Nëse jeni të interesuar për aparate dëgjimi, me siguri keni vënë re diçka gjatë blerjeve: ka shumë zgjedhje! Por cilat janë të duhurat për nevojat tuaja? Lexoni përpara për disa këshilla për zgjedhjen e aparateve të reja të dëgjimit, me mirësjellje të ekspertëve të trajnuar në Otofon.

Ja diçka që ndoshta e keni vënë re gjatë blerjeve në tregun e kujdesit të dëgjimit: aparatet e dëgjimit vijnë në të gjitha format, madhësitë dhe pikat e çmimeve! Pavarësisht nëse jeni duke blerë pajisjen tuaj të parë të dëgjimit ose po përmirësoni nga një palë e vjetër që nuk i përshtatet më nevojave tuaja, ndoshta e gjeni veten duke bërë pyetje të tilla si:

Lajmi i mirë është që Otofon është këtu për t’ju ndihmuar dhe për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja.

Së pari kuptoni nevojat tuaja

Nëse dyshoni se mund të keni humbje dëgjimi, hapi i parë është të bëni  kontrollin tonë të thjeshtë të dëgjimit në internet . Ky ekzaminim do t’ju ofrojë një vlerësim që ju dhe një profesionist i kujdesit dëgjimor të Beltone mund të përdorni për të përcaktuar mënyrën më të mirë për të vazhduar.

Më pas, caktoni një takim falas me një profesionist të kujdesit dëgjimor Otofon në zonën tuaj . Një ekspert Otofon do të kryejë një ekzaminim më të plotë të dëgjimit tuaj dhe do t’ju ofrojë një diagnozë të plotë.

Stilet e aparateve të dëgjimit

Teknologjia standarde e aparatit të dëgjimit që do të gjeni në treg sot është dixhitale dhe pa tel. Të gjitha ofertat aktuale të aparateve të dëgjimit të Beltone përshtaten me këtë profil. Aparatet tona të dëgjimit ofrojnë një përvojë dëgjimi të personalizuar që mund të përshtatet me një shumëllojshmëri mjedisesh dhe stilesh jetese.

Beltone ofron shtatë stile të ndryshme të aparateve të dëgjimit që ndahen në tre kategori kryesore:

  • Prapa veshit  – E vogël, e lehtë për t’u mbajtur gjatë gjithë ditës dhe e përshtatshme për buxhetin, kjo pajisje përputhet me flokët dhe ngjyrën tuaj, kështu që fshihet lehtësisht.

  • Marrës në vesh  – Praktikisht i padukshëm, me një shtresë të vogël që fshihet pas veshit tuaj dhe lidhet nëpërmjet një tubi transparent në miniaturë me një komponent të vogël në kanalin tuaj të veshit.

  • Me porosi  – Disa nga stilet më të vogla të disponueshme që janë bërë me porosi për t’iu përshtatur anatomisë së veshit tuaj për komoditetin dhe cilësinë më të mirë të zërit, duke përfshirë Invisible-in-Canal (IIC), Completely-in-Canal (CIC), In-the-Canal Stilet (ITC) ,  In-the-Ear (ITE)  dhe  Mic-in-Helix (MIH) .

Çdo stil i aparatit të dëgjimit ka avantazhet dhe disavantazhet e tij, prandaj sigurohuni që të flisni me një ekspert për atë që është më i miri për situatën tuaj specifike. Profesionistët e kujdesit për dëgjimin e Beltone mund t’ju këshillojnë për zgjedhjen e duhur për nevojat tuaja, si dhe t’ju ndihmojnë të merrni parasysh veçoritë që mund t’ju nevojiten.

Karakteristikat më të fundit të aparatit të dëgjimit

Nuk ka dy lloje të humbjes së dëgjimit të njëjta (më shumë për këtë më vonë), prandaj është e rëndësishme të peshoni të mirat dhe të këqijat e veçorive dhe përfitimeve të ndryshme të aparatit të dëgjimit, si p.sh.

Një profesionist i kujdesit dëgjimor Otofon mund t’ju këshillojë gjithashtu për opsionet e ndryshme të sigurimit dhe financimit që mund të jenë në dispozicion për ju.

Mbështetja më e mirë për aparatet e dëgjimit

Aparatet e dëgjimit janë më shumë se një produkt. Ata janë një investim dhe përvojë që do të ndikojë në çdo aspekt të jetës tuaj.

Kjo është arsyeja pse, kur zgjidhni Otofon, ju merrni më shumë sesa thjesht një aparat dëgjimi. Ju merrni një partner për kujdesin e dëgjimit në krah në çdo hap të rrugës—para, gjatë dhe pas blerjes.