Aparate Degjimi

Përse të zgjidhni Beltone?

Në Beltone, ju merrni më shumë sesa vetëm aparate dëgjimi, merrni një partner dëgjimi me vete në çdo hap të jetës. Profesionistët tanë të kujdesit për dëgjimin marrin kohë për t’ju njohur për të siguruar që ne të krijojmë kujdes të personalizuar të përshtatur për ju, çdo herë. Pavarësisht nga rasti, ne jemi këtu për ju kurdo, kudo.

Profesionistët tanë të kujdesit për dëgjimin Beltone marrin trajnim dhe edukim të gjerë në mënyrë që ata të jenë gjithmonë të pajisur me njohuritë dhe kërkimet më të fundit për t’ju sjellë kujdesin më të mirë. Dhe për shkak se ne shesim vetëm aparate dëgjimi Beltone, partnerët tanë të kujdesit për dëgjimin janë ekspertë për çdo produkt Beltone – kështu që ju mbështeteni me njohuri dhe përkushtim në çdo fazë të udhëtimit tuaj për një dëgjim më të mirë.

BELTONE IMAGINE

BELTONE IMAGINE

E bën ditën tuaj të lehtë dhe të këndshme. Ju jeni gjithmonë në kontroll të dëgjimit tuaj me Beltone Imagine. Tani do të kënaqeni të keni një kuptim të plotë të mjedisit tuaj me aftësinë për t'u përqëndruar në tingujt që kanë më shumë rëndësi.

BELTONE AMAZE

BELTONE AMAZE

I përshtatshëm për të gjitha humbjet e dëgjimit. Në dispozicion në të gjitha tipet e aparateve të dëgjimit. Pajisur me teknologjinë më të fundit dhe më të shpejtë të përpunimit mikro, bateri litium-jon të integruara, të rikarikueshme dhe aplikacionin Beltone Hear Max

Beltone Rely

Beltone Rely

Besoni në dëgjimin tuaj. Humbja e dëgjimit nuk duhet t'ju mbajë larg nga të jetuarit. Kjo është arsyeja pse Beltone Rely është krijuar për të ofruar një zgjidhje dëgjimi me cilësi të shkëlqyeshme të zërit, rimbushje afatgjatë dhe një dizajn të rehatshëm që ju përshtatet.

BELTONE CIC

BELTONE CIC

Aparat kanal - mbahen në vetë kanalin e veshit. Të gjitha pjesët elektronike janë të vendosura në shtëpizën plastike të bëra për masën e veshit të përdoruesit në bazë së cilës merret masa nga kanali i veshit.

RESOUND ENYA

RESOUND ENYA

ReSound Enya sjell cilësi të shkëlqyeshme të zërit dhe kuptim të fjalës në dizajne diskrete, të qëndrueshme. Wirelessshtë pa tel, kështu që kjo do të thotë që ju të mund të transmetoni tingullin tuaj të preferuar drejtpërdrejt në aparatet tuaja të dëgjimit me aksesorët wireless 2.4 GHz.

HAPAT

Rruga drejt nje degjimi me te mire

a.

KONTROLLI

Audiologu apo specialisti i ORL-së do të ekzaminoj veshët tuaj. Kjo është për të përcaktuar problemet si dylli i tepruar apo infeksionet e veshit.

b.

TESTIMI

Pas shqyrtimit, audiologu apo specialisti i ORL-së do të bëjë një test të dëgjimit. Juve do t’ju jepen kufje dhe audiologu do të luajë një rend tonesh.

c.

APARATI I DEGJIMIT

Në fund të konsultimit dhe ekzaminimit, audiologu ju shpjegon mundësitë se si të rikuperoni të dëgjuarit.

d.

KONTROLLET

Pas vendosjes se aparatit te degjimit, Audioprotezisti juaj do tju lej takimin e rradhes per tarimin e aparatit.

BRANDS

Bashkepuntoret taneNA TELEFONONI

PER TE PROVUAR
APARATIN QE I PERSHTATET HUMBJES SUAJ

DO TJU NDIHMOJME QE TE BENI ZGJEDHJEN ME TE PERSHTATSHME

en_USEnglish