KUSH JEMI

Objektivi jone eshte tju rikthejme degjimin!

Objektivi i Klinikes Otofon eshte te permisoje kualitetin e jeteses te individeve qe kane humbur ose kane problem me degjimin. Permes profesionalizmit te bashkepuntoreve tane dhe zhvillimit te teknologjive te reja qe disponojme, ju mbeshtesim drejt nje rrugedalje per problemet e shkaktuara nga mos degjimi.Otofon eshte kompania lider ne montimin e aparateve te degjimit.


Qendra Otofon gjendet ne Tirane ne adresen: Rr. Qemal Stafa Nr. 5(20m mbi Ambulancen Qendrore) Tirane. Hapsirat jane te pajisura me aparatura audiologjike me te zhvilluara dhe qe perdoren nga teknike audioproteiste sikurse dhe mjeke te specializuar ORL. Kjo ne menyre qe te sigurohet nje sherbim komplet e profesional. Ne qendren tone pervec ekzaminimeve audiologjike, vihen edhe aparate degjimi te cilisise se larte.

GJITHASHTU

E veçanta e klinikës sonë

Qendra jonë, e ndërtuar mbi një themel të fortë të eksperiencës italiane, sjell në Shqipëri avantazhet e teknologjisë më të fundit të ekzaminimit dhe trajtimit të çdo problemi që lidhet ngushtë me dëgjimin. Këto metoda të reja të ekzaminimit shënojnë një hap të rëndësishëm në rritjen e cilësisë së shërbimit, sepse ne mendojmë që dëgjimi është një e drejtë e lindur bashkë me njeriun dhe meriton një shërbim të cilësisë së lartë.

Objektivi, mbi të cilin qendra jonë nuk bën asnjë kompromis, është që përmes profesionalizmit, eksperiencës dhe bashkëpunimit të vazhdueshëm me specialistë të tjerë, të përmirësojë jetën e indvidëve që mbartin probleme me dëgjimin. Çdo pjesëtar i stafit tonë mjekësor jep kontributin e çmuar në aplikimin korrekt të një diagnoze dhe në suksesin e ndjekjes së mëtejshme të saj. Për të lehtësuar diagnostikimin e hershëm të një uljeje të dëgjimit, në mënyrë që protezimi të jetë sa më i suksesshëm, kemi ndërmarrë disa nisma:

0 %
PACIENTE TE KENAQUR
0
PACIENTE TE PROTEZUAR
0
Vizita Audiologjike
0
VJET EKSPERIENCE

Telefononi ne 0689053168

E Hene 8:00 AM - 5:00 PM
E Marte 8:00 AM - 5:00 PM
E Merkure 8:00 AM - 5:00 PM
E Enjte 8:00 AM - 5:00 PM
E Premte 8:00 AM - 5:00 PM
E Shtune 8:00 AM - 5:00 PM
E Diele Mbyllur
en_USEnglish