BALLERUP, DANIMARK  – GN Hearing njofton sot lançimin e ReSound OMNIA – një platformë e re aparat dëgjimi që “do të vendosë një standard të ri në teknologjinë e dëgjimit dhe do të përmirësojë mënyrën se si njerëzit ndërveprojnë me botën përreth tyre”.

ReSound OMNIA e re thuhet se ofron dëgjim dukshëm më të mirë në mjedise me zhurmë se çdo aparat dëgjimi i mëparshëm ReSound. 

Pavarësisht përparimeve në teknologjinë e aparateve të dëgjimit gjatë 10 viteve të fundit, dëgjimi i të folurit në mjedise me zhurmë është ende një sfidë për njerëzit me humbje të dëgjimit. Në fakt, 80% e njerëzve që mbajnë aparate dëgjimi e përshkruajnë dëgjimin në zhurmë si një sfidë kryesore. 1 Për të adresuar këtë, ReSound thotë se platforma OMNIA është projektuar që të tingëllojë e natyrshme, ndërsa ende ofron 150% përmirësim në të kuptuarit e të folurit në krahasim me aparatet aktuale të dëgjimit. 2 , *

Në një studim klinik, 20% e të anketuarve kishin probleme me tingullin e zërit të tyre kur mbanin aparate dëgjimi. 3 ReSound OMNIA gjithashtu trajton këtë sfidë “duke përmirësuar perceptimin e përdoruesit për ‘zërin e vet’ , kështu që tingëllon e natyrshme që kontribuon në kënaqësi më të madhe, duke çuar në mbajtjen e përmirësuar të aparateve të dëgjimit”. 

‘Check My Fit’ është një veçori e re unike që gjendet në aplikacionin ReSound Smart3D

Për performancë dhe rehati shtesë të zërit, ReSound prezanton Check My Fit , një veçori e re, e parë në llojin e saj në aplikacionin ReSound Smart3D. Ai u jep përdoruesve udhëzime për të veshur aparatet e tyre të dëgjimit në mënyrë korrekte nëpërmjet një selfie të shpejtë të veshit. Përdorimi i gabuar i aparateve të dëgjimit mund të rezultojë në daljen e zërit deri në 11dB nga veshi, duke reduktuar ndjeshëm aftësinë për të dëgjuar. 4

Check My Fit funksionon gjithashtu me aparate të tjera dëgjimi ReSound për t’i ndihmuar njerëzit të shijojnë plotësisht tingullin pa udhëtime të panevojshme te auditologu.

Në GN Hearing, ne e dimë se dëgjimi në zhurmë dhe komoditeti i aparatit të dëgjimit janë të dyja jashtëzakonisht të rëndësishme për përdoruesit e aparateve të dëgjimit. Aparatet e reja të dëgjimit ReSound OMNIA tregojnë se çfarë mund të arrijmë kur vendosim nevojat e secilit  përdorues individual në qendër të procesit tonë të projektimit. Ne adresojmë sfidat e vështira si të kuptuarit e të folurit në zhurmë, në mënyrë që ata të mund të shijojnë çdo nuancë bisedore.” 

– CEO i GN Hearing, Gitte Aabo

Pavarësisht nëse përdoruesit zgjedhin të transmetojnë telefonata ose muzikë në veshët e tyre, ata mund të lidhen natyrshëm dhe t’i dëgjojnë të gjitha me cilësinë më të lartë nëpërmjet lidhjes së përmirësuar të ReSound OMNIA.

Përdoruesit mund të shijojnë “telefonata pa duar, të qarta kristal me prekjen e një butoni” me iPhone dhe iPad** dhe transmetim të drejtpërdrejtë nga telefonat inteligjentë Android. 

Data e publikimit të OMNIA

Aparatet e reja të dëgjimit ReSound OMNIA do të shpërndahen globalisht duke filluar me SHBA-në dhe Kanadanë më 25 gusht 2022, së bashku me linjën ekuivalente Beltone Achieve, në stilin popullor Receiver-in Ear (RIE).

aparate dëgjimi resound omnia

Aparatet e dëgjimit ReSound OMNIA disponohen në tetë ngjyra dhe në modele të ringarkueshme dhe jo të rikarikueshme. Gjithashtu në dispozicion nga 25 gusht 2022, janë GN Hearing, të lançuara së fundi, të personalizuara të bëra nga aparatet e dëgjimit ReSound në një stil Completely-in-Canal (CIC) , për të adresuar më shumë nevoja me një përshtatje vërtet të vogël, të krijuar për lehtësi në përdorim dhe gjatë gjithë ditës. rehati.   

Për më shumë informacion, vizitoni faqen e internetit të ReSound . 

BALLERUP, DANIMARK  – GN Hearing njofton sot lançimin e ReSound OMNIA – një platformë e re aparat dëgjimi që “do të vendosë një standard të ri në teknologjinë e dëgjimit dhe do të përmirësojë mënyrën se si njerëzit ndërveprojnë me botën përreth tyre”.

ReSound OMNIA e re thuhet se ofron dëgjim dukshëm më të mirë në mjedise me zhurmë se çdo aparat dëgjimi i mëparshëm ReSound. 

Pavarësisht përparimeve në teknologjinë e aparateve të dëgjimit gjatë 10 viteve të fundit, dëgjimi i të folurit në mjedise me zhurmë është ende një sfidë për njerëzit me humbje të dëgjimit. Në fakt, 80% e njerëzve që mbajnë aparate dëgjimi e përshkruajnë dëgjimin në zhurmë si një sfidë kryesore. 1 Për të adresuar këtë, ReSound thotë se platforma OMNIA është projektuar që të tingëllojë e natyrshme, ndërsa ende ofron 150% përmirësim në të kuptuarit e të folurit në krahasim me aparatet aktuale të dëgjimit. 2 , *

Në një studim klinik, 20% e të anketuarve kishin probleme me tingullin e zërit të tyre kur mbanin aparate dëgjimi. 3 ReSound OMNIA gjithashtu trajton këtë sfidë “duke përmirësuar perceptimin e përdoruesit për ‘zërin e vet’ , kështu që tingëllon e natyrshme që kontribuon në kënaqësi më të madhe, duke çuar në mbajtjen e përmirësuar të aparateve të dëgjimit”. 

‘Check My Fit’ është një veçori e re unike që gjendet në aplikacionin ReSound Smart3D

Për performancë dhe rehati shtesë të zërit, ReSound prezanton Check My Fit , një veçori e re, e parë në llojin e saj në aplikacionin ReSound Smart3D. Ai u jep përdoruesve udhëzime për të veshur aparatet e tyre të dëgjimit në mënyrë korrekte nëpërmjet një selfie të shpejtë të veshit. Përdorimi i gabuar i aparateve të dëgjimit mund të rezultojë në daljen e zërit deri në 11dB nga veshi, duke reduktuar ndjeshëm aftësinë për të dëgjuar. 4

Check My Fit funksionon gjithashtu me aparate të tjera dëgjimi ReSound për t’i ndihmuar njerëzit të shijojnë plotësisht tingullin pa udhëtime të panevojshme te auditologu.

Në GN Hearing, ne e dimë se dëgjimi në zhurmë dhe komoditeti i aparatit të dëgjimit janë të dyja jashtëzakonisht të rëndësishme për përdoruesit e aparateve të dëgjimit. Aparatet e reja të dëgjimit ReSound OMNIA tregojnë se çfarë mund të arrijmë kur vendosim nevojat e secilit  përdorues individual në qendër të procesit tonë të projektimit. Ne adresojmë sfidat e vështira si të kuptuarit e të folurit në zhurmë, në mënyrë që ata të mund të shijojnë çdo nuancë bisedore.” 

– CEO i GN Hearing, Gitte Aabo

Pavarësisht nëse përdoruesit zgjedhin të transmetojnë telefonata ose muzikë në veshët e tyre, ata mund të lidhen natyrshëm dhe t’i dëgjojnë të gjitha me cilësinë më të lartë nëpërmjet lidhjes së përmirësuar të ReSound OMNIA.

Përdoruesit mund të shijojnë “telefonata pa duar, të qarta kristal me prekjen e një butoni” me iPhone dhe iPad** dhe transmetim të drejtpërdrejtë nga telefonat inteligjentë Android. 

Data e publikimit të OMNIA

Aparatet e reja të dëgjimit ReSound OMNIA do të shpërndahen globalisht duke filluar me SHBA-në dhe Kanadanë më 25 gusht 2022, së bashku me linjën ekuivalente Beltone Achieve, në stilin popullor Receiver-in Ear (RIE).

aparate dëgjimi resound omnia

Aparatet e dëgjimit ReSound OMNIA disponohen në tetë ngjyra dhe në modele të ringarkueshme dhe jo të rikarikueshme. Gjithashtu në dispozicion nga 25 gusht 2022, janë GN Hearing, të lançuara së fundi, të personalizuara të bëra nga aparatet e dëgjimit ReSound në një stil Completely-in-Canal (CIC) , për të adresuar më shumë nevoja me një përshtatje vërtet të vogël, të krijuar për lehtësi në përdorim dhe gjatë gjithë ditës. rehati.   

Për më shumë informacion, vizitoni faqen e internetit të ReSound .