SHERBIMET E OFRUARA PRANE QENDRAVE TONA

Pranë Qendrave Otofon do të gjeni një gamë të gjërë të shërbimeve që i përkushtohen aparatit akustik (veshi). Të gjitha këto shërbime janë ndërtuar në një formë të tillë që në përfundimin e tyre të krijohet një panorame e qartë mbi problematikën dhe gjenezën e këtyre problemeve, në rast se janë më shumë se një.

Asistencë, profesionalizëm dhe teknologji në mbi 7 Qendra Dëgjimi

7

QENDRA DEGJIMI OTOFON

SHERBIMET E OFRUARA

Pranë Qendrave Otofon do të gjeni një gamë të gjërë të shërbimeve që i përkushtohen aparatit akustik (veshi).

Matja e Degjimit (Audiograma)

Testi i dëgjimit sherben për të vleresuar pragun e degjimit te pacientit. Konkretisht, audiometri i perdorur në Qendrave tona është i llojit tonal.

Aparate Degjimi

Aparate Degjimi Widex dhe Resound. Teknologji Daneze.. Produktet tona jane nga me te vegjelit dhe me diskretet me teknologjin me te larte. Gjithashtu aparartet tona pershtaten me cdo humbje degjii dhe stil jetese qe ju beni.

Vizita ORL (Dr. Dritan Vasili)

Mjek Otorinolaringolog prej 25 vjetësh në diagnostikimin dhe trajtimin bashkëkohor të sëmundjeve të veshit, hundës dhe
fytit, specializuar ne Kirurgjinë e Veshit dhe trajtimin e sëmundjeve të tij.

Shërbimi Teknik

Me nje ekipt e kualifikuar qe eshte teresishte i familjarizuar me te gjitha problemet e lidhura me aparatet e degjimit ofrone me kujdes te gjitha riparimet e mundshme. Sherbimi i pastrimit te aparateve te degjimit, mirembajtjen dhe pastrimet rutine te tyre.

test degjimi
Matje Degjimi (Audiograme)
widex cic
Protezim Akustik Aparate Degjimi nga Beltone Resound dhe Widex
vizita-orl-1.jpg
VIZITA ORL Dr. Dritan Vasili
Servis.jpg
Servis dhe mirembajtje

SUKSESET TONA NE NUMRA

QENDRAT E DEGJIMIT OTOFON KANE OFRUAR NJE GAME TE GJERE SHERBIMESH SI NE PJESEN DIAGNOSTIKUESE DHE NE PJESEN PROTEZIVE 

15000

Teste Degjimi

6000

Kliente te protezuar

98

Kliente te kenaqur

Mos hezitoni të na kontaktoni

Per cdo problem ne lidhje me veshin dhe degjimin mund te kontaktoni Qendren me te afert Otofon 

Fill the form

Drop us a line

Fill in this form or send us an e-mail with your inquiry.

Or come visit us at:

301 Howard St. #600
San Francisco, CA 94105