NE JEMI OTOFON

KRIJUAJ PER TE RIKTHYER DEGJIMIN

Klinika jonë, e ndërtuar mbi një themel të fortë të eksperiencës italiane, sjell në Shqipëri avantazhet e teknologjisë më të fundit të ekzaminimit dhe trajtimit të çdo problemi që lidhet ngushtë me dëgjimin. Këto metoda të reja të ekzaminimit shënojnë një hap të rëndësishëm në rritjen e cilësisë së shërbimit, sepse ne mendojmë që dëgjimi është një e drejtë e lindur bashkë me njeriun dhe meriton një shërbim të cilësisë së lartë.

 • Staf i kualifikuar
 • 3 Dhoma Audiologjike
 • Vizita ORL
 • Ambient miqesor
 • Vend i pershtatshem
 • Pak ose aspak kohë pritëse
 • Vizita Falas
 • Produkte te Certifikuara
 • Seriozitet
 • Pajisje moderne
 • Materiale me Cilësi të Lartë
 • Kontroll i përhershëm

Dëgjimi na është besuar

Tek ne do të gjeni gjithnjë, një staf të gatshëm për t’ju shërbyer dhe së bashku do të gjejmë një zgjidhje për çdo problem që keni me dëgjimin. Çdo ditë, pranë klinikës sonë, përmes këshillimit dhe kërkimit të vazhdueshëm, vendosen objektiva të reja. Klinika jonë është ngritur mbi baza të forta profesionalizmi e serioziteti. Kushdo që troket në derën tonë, për ne, është i rëndësishëm dhe mbi të gjitha mbart një problematikë të cilës ne i përkushtohemi për t’i dhënë një zgjidhje të pranueshme. Për të gjitha këto, mendojmë se dëgjimi është një detyrë që na është besuar, bashkë me reduktimin çdo ditë e më shumë, të çdo kufiri ekzistues mes pengesave të jashtme e të brendshme.

Cfare ofrojme

- Vizita falas në klinikën tonë

- Vizita falas në shtëpitë e personave që e kanë të pamundur të vijnë pranë klinikës sonë

- Mirëmbajtje dhe kontroll falas të aparateve të dëgjimit

- Bashkepunim me Spitalin Salus

- Kontrata të lidhura me institucione dhe kompani, për kryerjen e vizitave depistuese audiologjike dhe vazhdimësia e tyre në të ardhmen

STAFI YNE

TE PERKUSHTUAR NE PUNEN E TYRE

Tek ne do të gjeni gjithnjë, një staf të gatshëm për t’ju shërbyer dhe së bashku do të gjejmë një zgjidhje për çdo problem që keni me dëgjimin.

BASHKEPUNTORET TANE

Comments are closed.