Ne ju rikthejmë dëgjimin!

Qe prej vitit 2011, qendra e degjimit OTOFON punon me partnerët e tij për t’iu ofruar personave me humbje të dëgjimit një cilësi më të mirë jete.

Zgjidh paratin tend te degjimit me markat me te mirat ne treg…

Misioni yne

Misoni i Otofon eshte te permisoje kualitetin e jeteses te individeve qe kane humbur ose kane problem me degjimin.

Permes profesionalizmit te bashkepuntoreve tane dhe zhvillimit te teknologjive te reja qe disponojme, ju mbeshtesim drejt nje rrugedalje per problemet e shkaktuara nga mos degjimi.Otofon eshte kompania lider ne montimin e aparateve te degjimit.

Distributoret dhe partneret tane

Otofon eshte Qendra e veteme ne Shqiperi ku ka distribucionin e tre kompanive lider ne prodhimin e aparateve te degjimit.

Vizitoni Qendrat OTOFON ne adresat tona ne:

OTOFON TIRANE

OTOFON TIRANE

Rr. Qemal Stafa Nr. 51 (Perballe Shkolles Fan Noli)
📞0689053170
OTOFON DURRES

OTOFON DURRES

Prane ambienteve te FLAGSHIP CENTER
📞068 905 3164
OTOFON ELBASAN

OTOFON ELBASAN

Rr. Kozma Naska (Perballe Shatervanit)
📞068 905 3159
OTOFON SHKODER

OTOFON SHKODER

Prane Bashkise Shkoder  (Godina e TV1)
📞068 9053011

FOTOGALERIA

FOTO NGA QENDRAT E DEGJIMIT OTOFON 

Fill the form

Drop us a line

Fill in this form or send us an e-mail with your inquiry.

Or come visit us at:

301 Howard St. #600
San Francisco, CA 94105