page contents

QENDRA E DEGJIMIT OTOFON SHKODER

SHERBIMET E OFRUARA PRANE QENDRES TONE

Pranë Qendrave Otofon do të gjeni një gamë të gjërë të shërbimeve që i përkushtohen aparatit akustik (veshi). Të gjitha këto shërbime janë ndërtuar në një formë të tillë që në përfundimin e tyre të krijohet një panorame e qartë mbi problematikën dhe gjenezën e këtyre problemeve, në rast se janë më shumë se një.

Ekzaminime te ndryshme ORL

Ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh duke mbuluar të gjitha llojet e patologjive të veshë, hundë, si dhe kokë – qafës, duke filluar që nga egzaminimet e thjeshta diagnostike deri tek ato më komplekset, trajtim dhe ndërhyrje kirurgjikale.

AUDIOMETRIA

Audiometria është një test që ju lejon të matni dëgjimin tuaj për të përcaktuar kapaciteti auditor të pacientit, duke treguar edhe shkaqet e mundshme të humbjen së dëgjimit në rastet kur ajo zbulohet.

TIMPANOMETRIA

Është një test tjetër, shumë i rëndësishëm, që në vetvete, ndërton një metodë të avancuar dhe bashkëkohore, duke qenë një garanci më e madhe në diagnostikimin korrekt të çdo pamjaftueshmërie dëgjimore dhe ato të ekstra dëgjimit.

APARATE DEGJIMI

Beltone ka nje eksperince mbi 80 vjecare ne fushen e degjimit. Produktet tona jane nga me te vegjelit dhe me diskretet me teknologjin me te larte. Gjithashtu aparartet beltone pershtaten me cdo humbje degjii dhe stil jetese qe ju beni.

E HENE
07:30 - 15:30
E MARTE
07:30 - 15:30
E MERKURE
07:30 - 15:30
E ENJTE
07:30 - 15:30
E PREMTE
07:30 - 15:30
E SHTUNE
07:30 - 15:30
E DIELE
PUSHIM