Zgjasni jetën e aparateve tuaja të dëgjimit

Ju keni bërë një investim të vlefshëm, prandaj është e rëndësishme të mësoni se si të kujdeseni siç duhet për aparatet e dëgjimit.

Pastrimi dhe kujdesi i rregullt për aparatet tuaja të dëgjimit do të sigurojë që ato po punojnë më së miri, veçanërisht tani kur dëgjoni se çfarë thuhet dhe çfarë po ndodh është kritike. Ju nuk do të blini një makinë krejt të re dhe më pas nuk do ta pastroni kurrë, apo jo? Mbajtja e aparateve tuaja të dëgjimit në formë të lartë kërkon gjithashtu mirëmbajtje.

Ju keni bërë një investim të vlefshëm, prandaj është e rëndësishme të mësoni se si të kujdeseni siç duhet për aparatet e dëgjimit. Ne ju inkurajojmë të vizitoni Kanalin tonë YouTube për video tutoriale të lehta se si të pastroni instrumentet tuaja për të siguruar që aparatet e dëgjimit janë gjithmonë në gjendje të mirë pune.

Edhe nëse hiqni butësisht dyllin e veshit që mund të jetë në pajisje çdo ditë, përsëri duhet të lini kohë për një pastrim më të thellë një herë në javë. Neglizhimi për ta bërë këtë mund të çojë në ulje të performancës në planin afatgjatë.

Bëni kujdes kur kujdeseni për aparatet e dëgjimit me këto pajisje pastrimi, pasi një lëvizje e gabuar mund të dëmtojë pjesët e brishta. Dhe mos harroni të lani duart para se të pastroni në mënyrë që të mos ndotni aparatet e dëgjimit me yndyrë nga gishtat tuaj.

Edhe me kujdesin e duhur në shtëpi, ju rekomandojmë që të sillni aparate dëgjimi për tu kontrolluar rregullisht nga profesionisti juaj i kujdesit për dëgjimin Beltone. Meqenëse blerja e aparatit tuaj të dëgjimit Beltone përfshin shërbimin tonë BelCare , ju keni të drejtë për pastrime të rregullta dhe kujdes të vazhdueshëm për jetën e aparateve tuaja të dëgjimit.

Në Otofon, ne jemi akoma të hapur dhe ne jemi këtu për ju. Nëse dëshironi të porosisni pajisje pastrimi ose të keni nevojë për rregullim të aparatit të dëgjimit, ju lutemi kontaktoni sa herë që keni nevojë duke telefonuar në Klinikat tona  Otofon. Otofon mbetet plotësisht e përkushtuar për të ndihmuar pacientë si ju, megjithatë ne mundemi gjatë kësaj kohe sfiduese dhe stresuese.

0 Comments

No Comment.

sqAlbanian