Rr. Qemal Stafa Nr. 51 - Tirane
00355 68 9053168

Aparatet e Degjimit Beltone Amaze

Bëni çdo ditë tuajen të mahnitshme. Çdo ditë është e mbushur me momente të veçanta që e bëjnë jetën tonë të mahnitshme. Çdo fjalë, buzeqeshje dhe tinguj shtojnë marrëdhëniet dhe përvojat tona. Beltone Amaze siguron që nuk do të humbasësh asnjë moment.

Zgjidhja më e plotë e aparateve të dëgjimit.
Beltone Amaze do t’ju japë një përvojë mahnitëse dëgjimi në të gjitha momentet e jetës tuaj me një zë më të qartë, më të plotë dhe më të pasur.

Është plotësisht i rikarikueshëm, dhe i lehtë për t’u përdorur

Tingull mahnitës dhe natyral.
Ju do të jeni në gjendje të dëgjoni tonet dhe tekstet të muzikës suaj të preferuar! Funksioni i ri i reduktimit të impulsit të zhurmës zvogëlon tingujt me zë të lartë ose të pakëndshëm, duke i bërë ato të këndshme edhe më te qartë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu