BELTONE TRUST

Jeta është plot me surpriza të këndshme – dhe ju nuk duhet të humbisni asnjë të vetme. Aparatet e dëgjimit Beltone Trust ju japin përvojën më të plotë të kujdesit të dëgjimit në botë: Dizajni perfekt, i matur dhe i personalizuar, kontrolli i lehtë personal i telekomandës dhe një tipar i ri i kujdesshëm i Remote Care që do t’ju japë mbështetje shtesë kudo që të jeni.

Me Beltone Trust, ju gjithmonë do të shikoni më të mirën tuaj dhe do të ndiheni rehat. Ju mund të zgjidhni nga një shumëllojshmëria e aparateve te degjimit qe jane pothuajse të padukshme që vijnë në një shumëllojshmëri ngjyrash që përputhen me degjishirat dhe ngjyrat e lekures.

Aplikacioni Beltone HearMax ju ofron një mundësi të lehtë dhe diskrete për të kontrolluar pajisjet tuaja të dëgjimit nëpërmjet një lidhjeje Bluetooth. Thjesht shkarkoni aplikacionin falas të aparatit te  dëgjimit dhe filloni të rregulloni volumin, programet e dëgjimit  drejtpërdrejt nga iPhone®, iPad®, iPod touch® ose modelet më të njohura të telefonit Android ™.

Beltone Trust aparate dëgjimi digjitale me lidhjen Bluetooth janë pothuajse të padukshme dhe ju mund t’i kontrolloni ato nga një ekran i ri, intuitiv me një prekje në aplikacionin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu