Objektivi jone eshte tju rikthejme degjimin!

Objektivi i Qendres Otofon eshte te permisoje kualitetin e jeteses te individeve qe kane humbur ose kane problem me degjimin. Permes profesionalizmit te bashkepuntoreve tane dhe zhvillimit te teknologjive te reja qe disponojme, ju mbeshtesim drejt nje rrugedalje per problemet e shkaktuara nga mos degjimi.Otofon eshte kompania lider ne montimin e aparateve te degjimit.

Qendra Otofon gjendet ne Tirane ne adresen: Rr. Qemal Stafa Nr. 5(20m mbi Ambulancen Qendrore) Tirane. Hapsirat jane te pajisura me aparatura audiologjike me te zhvilluara dhe qe perdoren nga teknike audioproteiste sikurse dhe mjeke te specializuar ORL. Kjo ne menyre qe te sigurohet nje sherbim komplet e profesional. Ne qendren tone pervec ekzaminimeve audiologjike, vihen edhe aparate degjimi te cilisise se larte.

%

Paciente te kenaqur

E veçanta e Qendrave Tona

Qendra jonë, e ndërtuar mbi një themel të fortë të eksperiencës italiane, sjell në Shqipëri avantazhet e teknologjisë më të fundit të ekzaminimit dhe trajtimit të çdo problemi që lidhet ngushtë me dëgjimin. Këto metoda të reja të ekzaminimit shënojnë një hap të rëndësishëm në rritjen e cilësisë së shërbimit, sepse ne mendojmë që dëgjimi është një e drejtë e lindur bashkë me njeriun dhe meriton një shërbim të cilësisë së lartë.

Objektivi, mbi të cilin qendra jonë nuk bën asnjë kompromis, është që përmes profesionalizmit, eksperiencës dhe bashkëpunimit të vazhdueshëm me specialistë të tjerë, të përmirësojë jetën e indvidëve që mbartin probleme me dëgjimin. Çdo pjesëtar i stafit tonë  jep kontributin e çmuar në aplikimin korrekt të një diagnoze dhe në suksesin e ndjekjes së mëtejshme të saj. Për të lehtësuar diagnostikimin e hershëm të një uljeje të dëgjimit, në mënyrë që protezimi të jetë sa më i suksesshëm, kemi ndërmarrë disa nisma

Kontroll i degjimit tuaj falas

Ofrojm nje vleresim te plote te degjimit tuaj plotesisht falas nga audioprotezistet tane te specializuar.

Vleresimi juaj i degjimit fillon me historikun shendetesor te degjimit tuaj,e cila perfshin te gjitha pergjigjet, per cdo pyetje qe mund te keni,nga audioprotezistet tane. Pas kryerjes se vleresimit te kanalit tuaj te veshit,audioprotezisti juaj do te beje nje vleresim te plote te degjimit tuaj.Ky vleresim konsiston nje seri testesh per te percaktuar nese ka hymbje te degjimit dhe nese eshte e nevojshme perforcimi i degjimit tuaj.

Audioprotezisti juaj do t’ju shpjegoj rezultatet e testit ne nje menyre te thjeshte dhe te qarte.Konsulenti jone do t’ju pergjigjet te gjitha pyetjet tuaja ne menyre qe te merni nje vendim te informuar ne lidhje me nevojat e kujdesit tuaj te degjimit qe te drejtoheni ne nje doktor specialist otorinolog.

 

KU NDODHEMI 

Otofon Tirane

Rr. Qemal Stafa Nr. 51 (Perballe Shkolles Fan Noli)

📞0689053170

Otofon Durres

Prane ambienteve te FLAGSHIP CENTER

📞068 905 3164

Otofon Durres

Rr. Kozma Naska (Perballe Shatervanit)

📞068 905 3159

Otofon Fier

Rr. Kongresi i Permetit (Tek pedonalia)

📞068 60 73568

Otofon Shkoder

Prane Bashkise Shkoter  (Godina e TV1)

📞068 9053168