page contents

Aparatet e dëgjimit ReSound

Mirë se vini në dëgjimin më të individualizuar.
Veshët dhe dëgjimi juaj janë po aq unikë sa gjurmët e gishtave. Kushdo që të jeni, stili i jetesës, dëshirat dhe preferencat tuaja, një aparat dëgjimi ReSound ju jep gjithmonë një përvojë dëgjimi natyrale, të individualizuar dhe premium, duke iu përshtatur në mënyrë intuitive nevojave tuaja. 

RESOUND ONE

Aparatet tona më të reja të dëgjimit me M & RIE (Mikrofoni dhe Marrësi në Vesh) mbledhin tinguj nga e djathta brenda veshit, duke përdorur formën e tij unike për të siguruar një përvojë të individualizuar me thellësi dhe drejtim më të madh. Me një chipset krejt të ri, dizajn të ri, gamë të re ngjyrash, transmetim të drejtpërdrejtë audio dhe rimbushje të energjisë drejtuese në industri, ReSound ONE përshtatet me nevojat e pacientëve në të gjitha fushat.

Resound Linx Quattro cic

Resound LiNX Quattro ju ofron nje eksperience te shkelqyer te tingullit,deri ne detajet me te vogla,duke ju dhene frymezim besimi me momentet me te rendesishme.

Resound Linx 3D

Mireprisni ReSound LiNX 3D TM .Mireprisni degjimin e zgjuar.Teknologjia me e larte qe pershtatet per ju dhe ne menyren e jeteses tuaj.Vishni aparatin e ri te degjimit ReSound LiNX 3D TM dhe zbuloni perfitimet e veshjes se standartit degjues te zgjuar.

Resound Enya

Resound Enya jep cilësi të shkëlqyer të tingullit me një menaxhim më të mirë të feedback-ut.Ajo siguron qartësi të të folurit në mjedise të zhurmshme, të tilla si restorante, tregje, etj.Redukton mundesine e fishkellimit,ndersa siguron nje tingull te thelle dhe te plot.

ReSound Up Smart

Prezantimi i aparatit te degjimit pediatrik me te zgjuar ne bote!

Ofron hyrjen me te larte e te folurit dhe te gjuhes ne cdo faze te zhvillimit te nje femije ,e provuar me sistemin e teknollogjise se larte e tingullit ,Sound surround by ResoundTM -nje strategji redaktimi e krijuar per te permiresuar tingullin dhe njekohesisht duke imituar tiparet e degjimit fizik.

RESOUND KEY

Dëgjimi ynë është jetik për lidhjen tonë me botën. Pasuroni përsëri shqisat tuaja me tinguj jete – ne e kemi bërë rrugën tuaj drejt dëgjimit më të mirë dhe sa më të lehtë.
Prezantimi i  Key ReSound., aparate dëgjimi të dizajnuara për të punuar me qetësi dhe siguri me veshët tuaj për dëgjim vërtet të shkëlqyer. Ata ju japin besimin dhe udhëzimin për t’u rritur me përvojat tuaja dhe për të dëgjuar veten tuaj më mirë çdo ditë.