Sa kushton nje aparat degjimi

Sa kushtojnë aparatet e dëgjimit?
Mendoni se sa ia vlen të jeni në gjendje:

🔸 Të dëgjoni të dashurit tuaj
🔸 Tëndjeheni të sigurt në punë
🔸 Të vazhdoni bisedat me miqtë
🔸 Të kënaqeni edhe një herë në teatër, kinema etj
🔸 Të dëgjoni televizor, muzikë ose telefonata

Kur hulumtoni koston e aparateve të dëgjimit, merrni parasysh atë që vjen me aparatet tuaja të dëgjimit Beltone :

✔ Një vlerësim gjithëpërfshirës i dëgjimit nga një specialist i licencuar duke përdorur pajisjet më të fundit. Çdo humbje dëgjimi është e ndryshme, kështu që diagnoza dhe receta e duhur janë jetike për një rezultat të shkëlqyeshëm.

✔ Ndihmë personale për zgjedhjen e stilit dhe modelit që është më i miri për problemin tuaj të dëgjimit, stilin e jetës dhe buxhetin tuaj.

✔ Një aparat dëgjimi që është përshtatur për ju, plus vizita pasuese për rregullime sipas nevojës.

✔ Burimet për t’u siguruar që të shijoni të gjitha veçoritë e mrekullueshme të ofruara nga aparatet tuaja të dëgjimit, duke përfshirë lidhjen me valë, aplikacionet për smartphone, aksesorët dhe më shumë.

✔ Kujdesi i vazhdueshëm për aparatet tuaja të dëgjimit për aq kohë sa i keni ato.

✔ Një garanci e fortë ku mund të mbështeteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vendos emialin tuaj per tu informuar rreth te rejave ne fushen audiologjike

Vendos e-mailin 

Kompania

© 2024 Qendra e Degjimit Otofon.  All Rights Reserved.

Fill the form

Drop us a line

Fill in this form or send us an e-mail with your inquiry.

Or come visit us at:

301 Howard St. #600
San Francisco, CA 94105