DR. DRITAN VASILI

Mjek Otorinolaringolog prej 25 vjetësh në diagnostikimin dhe trajtimin bashkëkohor të sëmundjeve të veshit, hundës dhe
fytit, specializuar ne Kirurgjinë e Veshit dhe trajtimin e sëmundjeve të tij. 

Diplomuar në specialitetin e Otoneurokirurgjisë në Universitetin “Victor Segalen” në Bordeaux, France dhe me eksperiencë të gjerë pune në spitale si QSUT Nënë Tereza, Spitali Amerikan dhe Spitali Hygeia.

Ka kryer kurse perfeksionimi në Austri, Francë, Hollandë, Amerikë, Greqi etj. Prezantues punimesh në kongrese e konferenca kombëtare dhe autor botimesh.

Vizita otorinolaringologjike

E cila perfshin kontrollin rutine te vesheve, fytit (bajamet, faring dhe laringu), hundes

Otomikroskopia

Kqyrja me mikroskop e veshit dhe daulles

Audiometria dhe timpanometria

Matja e degjimit

Endoskopia

Kqyrja me endoskop dhe kamera e hundes, hapjes se sinuseve

Vendosja e tubave ne vesh

Tek femijet me grumbullim lengu prapa daulles

Timpanoplastika

Mbyllje e daulles kur ajo mbetet e care prej infeksioneve te shpeshta te kaluara gjate jetes

Mastoidektomia

Heqja me kirurgjie semundjeve si Kolesteatoma apo infeksione kronike me prekje te veshit te mesem dhe kockes prapa veshit

Stapedotomi / Stapedektomi

Trajtimi kirurgjikal me vendosje proteze i semundjes se Otosklerozes.

Ossikuloplastika

Trajtimi kirurgjikal i demtimeve te kockave te degjimit prej semundjeve te ndryshme te veshit apo traumave

Trajtim kirurgjikal i tumoreve

Ne veshin e mesem apo mastoid (Paraganglioma, granuloma kolesterinike, tumore malinje

Dekompresioni I nervit facial

Trajtim kirurgjikal I paralizave te nervit facial pasoje e traumave te kokes apo infeksioneve