Jemi ne sherbim per tju rikthyer degjimin.

E veçanta e Qendrave Tona

Objektivi i Qendres Otofon eshte te permisoje kualitetin e jeteses te individeve qe kane humbur ose kane problem me degjimin. Ofrojm nje vleresim te plote te degjimit tuaj plotesisht falas nga audioprotezistet tane te specializuar.

Vizitoni Qendrat OTOFON ne adresat tona ne:

OTOFON TIRANE

OTOFON TIRANE

Rr. Qemal Stafa Nr. 51 (Perballe Shkolles Fan Noli)
📞0689053170
OTOFON DURRES

OTOFON DURRES

Prane ambienteve te FLAGSHIP CENTER
📞068 905 3164
OTOFON ELBASAN

OTOFON ELBASAN

Rr. Kozma Naska (Perballe Shatervanit)
📞068 905 3159
OTOFON SHKODER

OTOFON SHKODER

Prane Bashkise Shkoder  (Godina e TV1)
📞068 9053011
Blogu yne

INFORMOHU PER TE REJAT

VIZITONI VAZHDIMISHT BLOGUN TONE PER TU INFORMUAR RRETH FUSHESH SE AUDIOLOGJISE DHE APARATEVE TE DEGJIMIT

Fill the form

Drop us a line

Fill in this form or send us an e-mail with your inquiry.

Or come visit us at:

301 Howard St. #600
San Francisco, CA 94105