Gjeni një zgjidhje të dëgjimit Beltone për çdo stil jetese, buxhet dhe llojin e humbjes së dëgjimit
Beltone Imagine

Apatate Degjimi Otofon janë dizenjuar për çdo stil jetese, buxhet dhe llojin e humbjes së dëgjimit

Zgjidhja per degjimin vjen nga BeltoneNje zgjidhje per degjimin tuaj vjen nga beltone duke perdorur teknologjin me te fundit.

Aparatet tane jene te krijuara te pershtaten me cdo lloj humbje degjimi dhe me cdo menyre jetese.

Eksploroni kete seksion per te gjetur aparatin tuaj te degjimit qe pershtatet me nevojat tuaja.

Kompania OTOFON ka nje bashkepunim te ngushte me

kompanine e prodhimit te aparateve me te mire te degjimit ne Danimark, BELTONE.

Produktet Beltone janë zhvilluar duke përdorur vetëm

teknologjinë më të fundit te dëgjimit dhe janë të dizejnuara

për te pershtatur menyren e jeteses dhe humbjen e degjimit.

Otofone ne bashkpunime me Beltone nuk ofron gje tjeter vec se aparate degjimi,cilesi ne sherbim,teknologji te larte dhe garanci.

Beltone Amaze™

Tipet e aparateve te degjimit
Tipet e aparateve te degjimit
Provoni aparatet tona të dëgjimit të pasura me tipare, dhe së shpejti do të thoni, “kjo është mahnitëse”.
  • Mbushur me karakteristika moderne për t’ju dhënë përvojën më të mirë të dëgjimit në çdo situatë dhe mjedis.
  • Siguron një cilësi të pasur dhe të qartë të zërit që i bën bisedat të shkëlqyera.
  • Lidhet me aplikacionet dhe pajisjet për të transmetuar audio, për të rregulluar cilësimet dhe për të komunikuar me një profesionist të kujdesit të dëgjimit.
  • Vjen në të gjitha stilet e aparateve të dëgjimit dhe është i përshtatshëm për humbje e lehta dhe të thella të dëgjimit
Aparatet e degjimit Beltone

Beltone ka nje eksperince mbi 70 vjecare ne fushen e degjimit. Produktet tona jane nga me te vegjelit dhe me diskretet me teknologjin me te larte. Gjithashtu aparartet beltone pershtaten me cdo humbje degjii dhe stil jetese qe ju beni.

Teknologji e Larte
  • Produktet Beltone kane fituar cmime per teknologjine e larte qe permbajne aparatet dhe aksesoret perkates.
    • Kjo teknologji ben te mundur nje degjim sa me natyror te veshit tuaj, duke degjuar qarte dhe shendoshe. Gjithashtu ben te mundur dhe nje degjim te lehte ne mjedise te zhurshme. Aksesoret perkates Wireless ofrojne mundesi te reja degjimi nga tv, radio, kompjuteri etj, direkt ne aparatin tuaj te degjimit.
  • Me mbi 80 opsione në dispozicion, ju jeni të sigurt për të gjetur aparatin me te pershtatshem per nevojat tuaja te degjimit, dhe preferencave rreth tipeve (dizenjove) te aparateve.
  • Te gjitha tipet e aparateve Beltone, perdorin nje teknologji te larte, te nje madhesie teper te vogel, te lehte dhe te rehatshem si kurre me pare.
  • Beltone ka nje eksperince mbi 70 vjecare ne fushen e degjimit. Produktet tona jane nga me te vegjelit dhe me diskretet me teknologjin me te larte. Gjithashtu aparartet beltone pershtaten me cdo humbje degjii dhe stil jetese qe ju beni.

Menu