A ju dëmtojnë veshët aparatet e dëgjimit?

A ju dëmtojnë veshët aparatet e dëgjimit?

Aparatet e dëgjimit  janë pajisje të teknologjike që janë krijuar për të ndihmuar dëgjimin tuaj. Megjithatë, një aparat dëgjimi që është i dhimbshëm për t'u përdorur mund t'ju dekurajojë nga përdorimi i tij në të ardhmen. Meqenëse dëgjimi i mirë ka shumë  përfitime ,...

PËRSE DUHET VAZHDIMISHT TA TESTONI DËGJIMIN TUAJ

PËRSE DUHET VAZHDIMISHT TA TESTONI DËGJIMIN TUAJ

Përderisa e pyesni veten pse duhet ta testoni dëgjimin tuaj, duhet të dini se tek njerëzit me dëmtim të dëgjimit është e nevojshme koha që të merren masa që të arrihen rezultate më të mira. Studimet tregojnë se çdo person i 5 mbi 55 vjeç ka vështirësi në dëgjim, me...

5 (Pesë) përfitimet e aparateve të dëgjimit

5 (Pesë) përfitimet e aparateve të dëgjimit

Përfitimet e aparateve të dëgjimit. Ka shumë mendime dhe diskutime që shkojnë në vendimin për të marrë aparate dëgjimi, ka mendime pro dhe kundër.    Epo, ne po ndihmojmë ta bëjmë atë vendim pak më të lehtë duke diskutuar 5 përfitime të mëdha të aparateve të dëgjimit...

Beltone HearMax

Beltone HearMax

Aplikacioni Beltone HearMax™ është i pajtueshëm me aparatet e dëgjimit si më poshtë:• Beltone Imagine™• Beltone Amaze™• Beltone Trust™• Beltone Boost Max™• Beltone Boost Ultra™• Beltone Rely™ Aplikacioni Beltone HearMax e bën të lehtë komandimin e aparateve të...

Tinitus (Zhurma në vesh)

Tinitus (Zhurma në vesh)

Tinitus është perceptimi subjektiv i një tingulli ose zhurme, në mungesë të një tingulli ose zhurme të jashtme reale, korresponduese. Tinitus nuk përfaqëson një sëmundje, por simptomën (shenjën) e një sëmundjeje. Shkaqet Më parë mendohej se tinitus (zhurma në vesh)...