page contents

Aparate Degjimi cilësi nga Beltone dhe Widex

Kjo është arsyeja pse, kur zgjidhni Otofon, ju merrni më shumë sesa thjesht një aparat dëgjimi. Ju merrni një partner për kujdesin e dëgjimit në krah në çdo hap të rrugës para, gjatë dhe pas blerjes.

Telefono Tani

Behind-The-Ear (BTE)

Këto modele prapa veshit (BTE) përshtaten për të gjitha shkallët  e humbjes së dëgjimit. Siç tregon edhe emri, ato mbahen prapa veshit dhe ofrohen në ngjyra, stile dhe dizajne të ndryshme.

Receiver-In-Canal (RIC)

Këto modele janë më të vegjël se sa ato prapa veshit (BTE) dhe përshtaten për humbje të lehtë deri të thellë dëgjimi. Ato mbahen prapa veshit dhe ofrohen në ngjyra të, sile dhe dizajne të ndryshme.

Produkte individuale CIC

Këto modele përshtaten individualisht në mënyrë që ti përshtaten formës së veshit tuaj për përfitim dhe komfort maksimal. Ato ofrohen në hije të shumta lëkure, janë diskret dhe tejet efektiv. Modeli më i vogël qëndron në kanal të veshit dhe është i padukshëm. Këto modele përshtaten për humbje të lehtë deri të thellë dëgjimi.

Aparatet e dëgjimit janë më shumë se një produkt. Ata janë një investim dhe përvojë që do të ndikojë në çdo aspekt të jetës tuaj.

Në qoftë se keni humbje të dëgjimit, jeta juaj mundet që të përmirësohet dukshëm nëse përdorni aparate dëgjimi. Sot aparatet e dëgjimit janë mikroprocesorë të përparuar të cilët i përshtaten nevojës suaj personale. Ka disa hapa të thjeshtë të cilët duhet të ndiqen që të përfitoni maksimumin nga aparatet e dëgjimit . Ndjekja e disa këshillave mundet që të bëj një ndryshim të rëndësishëm në përvojën tuaj që e keni me aparatin e dëgjimit. 

SHERBIMET E OFRUARA PRANE QENDRAVE TONA

Pranë Qendrave Otofon do të gjeni një gamë të gjërë të shërbimeve që i përkushtohen aparatit akustik (veshi). Të gjitha këto shërbime janë ndërtuar në një formë të tillë që në përfundimin e tyre të krijohet një panorame e qartë mbi problematikën dhe gjenezën e këtyre problemeve, në rast se janë më shumë se një. 

Otoskopia

Është një test objektiv, përmes të cilit arrihet një vrojtim i kujdesshëm i kanalit të jashtëm të dëgjimit dhe gjendjes së përgjithshme të daulles së veshit.

Audiometri subjektive

Matja e dëgjimit e cila jep një profil edhe pse jo të plotë mbi problematikën e mundshme audiologjike.

Timpanometria

Është një test tjetër, shumë i rëndësishëm, që në vetvete, ndërton një metodë të avancuar dhe bashkëkohore, duke qenë një garanci më e madhe në diagnostikimin korrekt të çdo pamjaftueshmërie dëgjimore dhe ato të ekstra dëgjimit.

Aparate Degjimi

Beltone ka nje eksperince mbi 80 vjecare ne fushen e degjimit. Produktet tona jane nga me te vegjelit dhe me diskretet me teknologjin me te larte. Gjithashtu aparartet beltone pershtaten me cdo humbje degjii dhe stil jetese qe ju beni.

Laborator 

Masat e veshit te aparateve mbas veshit, krijimin e aparateve ne kanal si dhe masat e veshit per aparatet RIE. Ne posedojme laboratorin tone te specializuar te otoprotetikes duke ofruar cilesi ne sherbime me standarte europiane dhe me paisje te teknologjise se fundit .

Shërbimi Teknik

Me nje ekipt e kualifikuar qe eshte teresishte i familjarizuar me te gjitha problemet e lidhura me aparatet e degjimit ofrone me kujdes te gjitha riparimet e mundshme. Sherbimi i pastrimit te aparateve te degjimit, mirembajtjen dhe pastrimet rutine te tyre.

Programimi i aparateve

Programimi i aparateve digjitale zakonisht perfshine dy faza. Faza e pare ku perfshihet percakimi i parametrave te aparatit te degjimit duke perdorur nje formule ose nje procedure bazike te kompjuterizuar, zakonisht duke perdorur infromacionin nga audiogrami e cili munde te kombinohet me formulat e programimit si NAL-NL1, NAL-NL2, DSL(i/o), DSL5.0 ndersa faza e dyte perfshine rregullimin adekuat ku pershtaten karakteristikat akustike dhe auditore duke u bazuar ne preferencat e tyre individuale. Matjet Real-Ear ofrojne nje metode objektive qe sherben per vleresimin e programimit te aparateve me saktesi. Qellimi i ketyre matjeve eshte se veshet individual jane shume te ndryshem, dhe dallojne nga njeri pacient ne tjetrin dhe keto dallime kane ndikim te madhe ne te miren e aparateve qe ofrohen te individi qe i mbane ato. E vetmja menyre per te vertetuar keto ndryshime individuale behen me matjet fizike(real-ear) ne kohe reale duke kuptuar me saktesi se si tingulli i aparatit eshte i amplifikuar  per veshet tuaj.

Çfarë janë aparatet e dëgjimit ?

Dëgjo më mirë; përmirësoni jetën tuaj.

Një aparat dëgjimi është një pajisje elektronike e veshur brenda ose pas veshit për të përforcuar zërin dhe për të ndihmuar përdoruesit të dëgjojnë më mirë në të gjitha mjediset e ndryshme. Të gjitha aparatet e dëgjimit Beltone janë dixhitale dhe me valë, që do të thotë se ato ofrojnë një përvojë dëgjimi të personalizuar dhe mund të përshtaten lehtësisht me mjedisin tuaj. 

Gjeni një stil aparat dëgjimi që është i duhuri për ju.

Beltone ofron shtatë stile të ndryshme që ndahen në tre kategori kryesore: Prapa veshit , Marrës në vesh dhe aparate dëgjimi të personalizuara. Gjetja e stilit të aparatit tuaj të dëgjimit është personale dhe varet kryesisht nga tre faktorë.

Shkalla juaj e humbjes së dëgjimit. 

Mënyra e jetesës dhe interesat tuaja.

Preferencat tuaja personale.

Çfarë janë aparatet e dëgjimit me valë?

Me pak fjalë, një palë aparate dëgjimi me valë ndajnë informacione me njëri-tjetrin duke shkëmbyer sinjale elektronike. Kjo i ndihmon aparatet tuaja të dëgjimit të përshtaten automatikisht me mjedisin tuaj.

Aparatet e dëgjimit me valë përdorin gjithashtu teknologjinë Bluetooth për të komunikuar me telefonat inteligjentë, tabletët, televizorët dhe aksesorët e dëgjimit. Përdoruesve të aparateve të dëgjimit me valë u pëlqen transmetimi i zërit nga pajisjet e tyre të preferuara dhe të kenë aftësinë për të personalizuar me lehtësi atë që dëgjojnë. 

Cila është mënyra më e mirë për të blerë aparate dëgjimi?

Aparatet e dëgjimit janë më shumë se një produkt; ato janë një përvojë që do të ndikojë në çdo aspekt të jetës suaj. 

Merrni kohë për të diskutuar të mirat dhe të këqijat e çdo stili të aparatit të dëgjimit  me një profesionist të kujdesit të dëgjimit, mbajini ato në dorë dhe provoni në fakt.

Kur zgjidhni Beltone, ju merrni më shumë sesa thjesht një aparat dëgjimi; ju merrni një partner për kujdesin e dëgjimit në krah në çdo hap të rrugës – para, gjatë dhe pas blerjes suaj.

Dëshironi të dini më shumë për veshin?

A keni pyetje shtesë në lidhje me anatominë e veshit? Dëshironi të dini më shumë rreth humbjes së dëgjimit, apo të merrni një kontroll falas të dëgjimit për të vlerësuar nivelin tuaj të humbjes së dëgjimit? Një audioprotezist prane Otofon  mund të ndihmojë!

Vizitoni nje nga Qendrat tona Otofon 

Otofon Tirane

Rr. Qemal Stafa Nr. 51 (Perballe Shkolles Fan Noli)

📞0689053170

Otofon Durres

Prane ambienteve te FLAGSHIP CENTER

📞068 905 3164

Otofon Elbasan

Rr. Kozma Naska (Perballe Shatervanit)

📞068 905 3159

Otofon Fier

Rr. Kongresi i Permetit (Tek pedonalia)

📞068 60 73568

Otofon Shkoder

Prane Bashkise Shkoder  (Godina e TV1)

📞068 9053168

PARTNERET TANE 

Cfare kane thene pacientet tane!

Mund t’ju them pa drojë, kam vuajtur për një kohë të gjatë nga veshët dhe tani e them që jam ringjallur, jam rinuar, e ndiej veten si 20 vjeç

Spiro Madhi

Inxhinier

Pas protezimit ndjej nje ndryshim goxha te madh ne te folur dhe ne komunikim, me familjen me shoqerine. Stafi eshte i mbrekullueshem, ka shume profesionalizem.

Besford Drini

Student