Blog


Zhurmat e veshëve (Tinnitus

Zhurmat e veshëve (Tinnitus

Statistikat tregojne qe 17 % e popullsise boterore degjojne tinguj qe ne fakt nuk ekzistoj ne. Ata vuajne nga nje gjendje qe ne mjeksi quhet Tinnitus. Kjo fjale e ka origjinen nga latinishtja dhe do te thote tringellim. Ne pergjithesi menyrat e......