Audiologji


Si funksionon dëgjimi?

Si funksionon dëgjimi?

Anatomia e veshit, audiometria dhe kujdesi për dëgjimin Thanksshtë falë dëgjimit që ne mund të marrim pjesë plotësisht në gjithçka që ndodh rreth nesh dhe të ndajmë emocionet më të bukura me familjen dhe miqtë. Gjeni se si funksionon......sqAlbanian