Parandalimi është
rruga e duhur për Sukses

SHERBIMET TONA

SHERBIMET E OFRUARA PRANE KLINIKES TONE

Pranë klinikës sonë do të gjeni një gamë të gjërë të shërbimeve që i përkushtohen aparatit akustik (veshi). Të gjitha këto shërbime janë ndërtuar në një formë të tillë që në përfundimin e tyre të krijohet një panorame e qartë mbi problematikën dhe gjenezën e këtyre problemeve, në rast se janë më shumë se një. 

Otoskopia

Otoskopia

Është një test objektiv, përmes të cilit arrihet një vrojtim i kujdesshëm i kanalit të jashtëm të dëgjimit dhe gjendjes së përgjithshme të daulles së veshit.

Timpanometria

Timpanometria

Është një test tjetër, shumë i rëndësishëm, që në vetvete, ndërton një metodë të avancuar dhe bashkëkohore, duke qenë një garanci më e madhe në diagnostikimin korrekt të çdo pamjaftueshmërie dëgjimore dhe ato të ekstra dëgjimit..

Audiometri subjektive

Audiometri subjektive

Matja e dëgjimit e cila jep njeë profil edhe pse jo të plotë mbi problematikën e mundshme audiologjike.

Aparate Degjimi

Aparate Degjimi

Beltone ka nje eksperince mbi 80 vjecare ne fushen e degjimit. Produktet tona jane nga me te vegjelit dhe me diskretet me teknologjin me te larte. Gjithashtu aparartet beltone pershtaten me cdo humbje degjii dhe stil jetese qe ju beni.

Rreth nesh

Dëgjimi na është besuar

Qendra jonë, e ndërtuar mbi një themel të fortë të eksperiencës italiane, sjell në Shqipëri avantazhet e teknologjisë më të fundit të ekzaminimit dhe trajtimit të çdo problemi që lidhet ngushtë me dëgjimin. Këto metoda të reja të ekzaminimit shënojnë një hap të rëndësishëm në rritjen e cilësisë së shërbimit, sepse ne mendojmë që dëgjimi është një e drejtë e lindur bashkë me njeriun dhe meriton një shërbim të cilësisë së lartë.

0 %
Paciente te kenaqur
0
Paciente te protezuar
0
Vizita Audiologjike
0
Vjet eksperience
PRICING PLANS

MODELET E APARATEVE TË DËGJIMIT

POSTIMET BLOGU

TE REJAT E FUNDIT

NA KONTAKTONI

Ne rast se ndjeni humbje degjimi
na kontaktoni

Cfare kane thene pacientet tane

en_USEnglish