Aparatet e dëgjimit të gjeneratës së fundit.

Zgjedhja e duhur për dëgjimin tuaj

Otofon ne punojmë çdo ditë për t’ju ofruar aparatet më të përshtatshme të dëgjimit për ju, të aftë për të ndjekur stilin tuaj të jetesës dhe për të plotësuar të gjitha nevojat tuaja.

 

 

Misioni yne

Misioni ynë në ndihmë të degjimit është të ndihmojmë njerëzit të jenë në gjendje të dëgjojnë më mirë, të jenë më të lidhur me botën dhe njerëzit që i rrethojnë

Qendra e dëgjimit Otofon është një kompani që ofron aparate dëgjimi me cilësi dhe teknologji të lartë nga markat Beltone, Resound dhe Widex. Qendra Otofon ka një ekip të specializuar të  Audioprotezisteve që kryejnë testime dhe vlerësime të dëgjimit, si dhe ofrojnë shërbime të kujdesit dhe mirëmbajtjes së aparateve të dëgjimit.

Asistencë, profesionalizëm dhe teknologji në mbi 7 Qendra Dëgjimi

7

QENDRA DEGJIMI OTOFON

Modelet e aparatit të dëgjimit

man_ite_1200x1700-jpg.webp
Në vesh (ITE) Aparatet e dëgjimit insert-the-ear karakterizohen nga vendosja e marrësit plotësisht brenda kanalit të veshit, duke rezultuar në thuajse të padukshme.
young_man_ric_1200x1700-jpg.webp
Marrësi në kanal (RIC) Aparati i degjimit me pranimës në kanal paraqet kombinimin perfekt midis efikasitetit dhe estetikës dhe është i përshtatshëm për çdo rrjedhë të dëgjimit të individit.
white_woman_bte_1200x1700-jpg.webp
Pas veshit (BTE) Aparatet e dëgjimit pas veshit qëndrojnë në mënyrë diskrete pas veshit dhe e kanalizojnë tingullin në kanalin e veshit nëpërmjet një tubi të hollë e të pastër të lidhur me një kapëse veshi të bërë me porosi.

SHERBIMET E OFRUARA PRANE QENDRAVE TONA​

Pranë Qendrave Otofon do të gjeni një gamë të gjërë të shërbimeve që i përkushtohen aparatit akustik (veshi). Të gjitha këto shërbime janë ndërtuar në një formë të tillë që në përfundimin e tyre të krijohet një panorame e qartë mbi problematikën dhe gjenezën e këtyre problemeve, në rast se janë më shumë se një.

test degjimi
Matje Degjimi (Audiograme)
widex cic
Protezim Akustik Aparate Degjimi nga Beltone Resound dhe Widex
vizita-orl-1.jpg
VIZITA ORL Dr. Dritan Vasili
Servis.jpg
Servis dhe mirembajtje

Dëgjimi ka vlerë!

Humbja e dëgjimit mund të ndodhë në çdo moshë për këdo për arsye të ndryshme. Dëgjimi është një nga shqisat tona të vetme që funksionon vazhdimisht. Meqenëse dëgjimi ynë është një shqis kaq jetësor, ai kërkon vëmendje të veçantë. 

Qendra Otofon është një qendër e specializuar për aparate dëgjimi me cilësi dhe teknologji të lartë. Klinika Otofon ofron një gamë të gjërë të shërbimeve si testime dhe vlerësime të dëgjimit, kujdes dhe mirëmbajtje të aparateve dëgjimi, si dhe konsulencë dhe trajnim për përdoruesit e aparateve dëgjimi. 

Blog informues rreth degjimit

Artikuj te ndryshem rreth degjimit dhe aparateve te degjimit. Informacione rreth kompanive me te mira ne fushen e aparateve te degjimit.

Vizitoni Qendrat OTOFON ne adresat tona ne:

OTOFON TIRANE

OTOFON TIRANE

Rr. Qemal Stafa Nr. 51 (Perballe Shkolles Fan Noli)
📞0689053170
OTOFON DURRES

OTOFON DURRES

Prane ambienteve te FLAGSHIP CENTER
📞068 905 3164
OTOFON ELBASAN

OTOFON ELBASAN

Rr. Kozma Naska (Perballe Shatervanit)
📞068 905 3159
OTOFON SHKODER

OTOFON SHKODER

Prane Bashkise Shkoder  (Godina e TV1)
📞068 9053011
OTOFON FIER

OTOFON FIER

Rr. Kongresi i Permetit – Tek Pedonalja 
📞068 607 3568
Ku prodhohen aparatet e dëgjimit të cilat i tregtoni?

Otofon e përfaqëson udhëheqësit botëror të prodhimeve të aparateve për dëgjim, kompanite nga danimarka GN Resound dhe Widex . Aparatet e tyre për dëgjim prodhohen në Bashkimin Europian.

Çfarë lloje të aparateve egzistojnë?

Egzistojnë dy lloje themelore të aparateve për dëgjim:
1.Aparat i cili vendoset pas veshit me tubë i cili hyn në kanalin e veshit
2. Aparat në kanal i cili vendoset I tëri në kanalin e veshit

A është mjaftueshëm të mbaj vetëm një aparat për dëgjim?

Rekomandimi i gjithë specialistëve dhe ekspertëve që punojnë me dëmtimin e dëgjimit është që të mbahen dy aparate për dëgjim në të dy veshët përderisa egziston dëmtim në të dy veshët. Me dy aparate për dëgjim аrrihet zë natyral dhe cilësor, njohje më të mirë të zërit, orientim më të mirë në hapsirë, gamë më të gjerë të dëgjimit , kuptim më të mirë  më të relaksuar gjatë dëgjimit dhe pa mundim.

A mund të porositet aparati për dëgjim nëpërmjet internetit?

Para vendosjes së aparatit për dëgjim duhet të vini në ambientet e Qendrave Tona që të rregullojmë aparatin sipas rezultatit të dëgjimit që është kryer (audiometri) me ndihmën e kompjuterit dhe programit special dhe funksionin e tij që është në pajtim me dëmtimin e dëgjimit me të cilin personi do ta përdor.

Përse zgjasin pak bateritë?

Bateritë zgjasin relativisht më pak se sa presin njerëzit për shkak se aparatet punojn pa pushim gjatë gjithë ditës dhe poashtu për zërin e fortë në aparatet për dëgjim duhet sasi më e madhe e energjisë elektrike.

Pyetje te shpeshta!

Cfare jane aparatet e degjimit.

Cfare kane thene pacientet tane!

Fill the form

Drop us a line

Fill in this form or send us an e-mail with your inquiry.

Or come visit us at:

301 Howard St. #600
San Francisco, CA 94105