page contents

Hulumtoni aparatet e dëgjimit? Fillo Ketu.

Me shumë lloje dhe stile të ndryshme aparatesh dëgjimi të disponueshme sot, gjetja e zgjidhjes perfekte nuk ka qenë kurrë më e lehtë apo më shpërblyese.
Mësoni se si aparatet e dëgjimit mund të përmirësojnë jetën tuaj, shikoni stilet e ndryshme dhe merrni disa udhëzime se si të zgjidhni.

Çfarë janë aparatet e dëgjimit dhe si mund të ndihmojnë?

Dëgjo më mirë; përmirësoni jetën tuaj.

Një aparat dëgjimi është një pajisje elektronike e veshur brenda ose pas veshit për të përforcuar zërin dhe për të ndihmuar përdoruesit të dëgjojnë më mirë në të gjitha mjediset e ndryshme. Të gjitha aparatet e dëgjimit Beltone janë dixhitale dhe me valë, që do të thotë se ato ofrojnë një përvojë dëgjimi të personalizuar dhe mund të përshtaten lehtësisht me mjedisin tuaj. 

Por, aparatet e dëgjimit janë më shumë se thjesht një teknologji e zbukuruar; ata ju rilidhin me botën tuaj. Një studim i fundit i Harvardit zbuloi se njerëzit që janë më të lidhur shoqërisht me familjen, miqtë dhe komunitetin janë më të lumtur, më të shëndetshëm dhe në fakt jetojnë më gjatë.

 

 

Gjeni një stil aparat dëgjimi që është i duhuri për ju.

Beltone ofron shtatë stile të ndryshme që ndahen në tre kategori kryesore: Prapa veshit,  Marrës në vesh  dhe aparate dëgjimi të personalizuara. Gjetja e stilit të aparatit tuaj të dëgjimit është personale dhe varet kryesisht nga tre faktorë.

  • Shkalla juaj e humbjes së dëgjimit.  Aparatet e dëgjimit brenda dhe pas veshit janë më të mira për trajtimin humbjes së rëndë të dëgjimit . Ndërsa aparatet e dëgjimit me porosi të veshura në kanalin e veshit janë të preferuarat e atyre me humbje dëgjimi të butë deri në mesatare.

  • Mënyra e jetesës dhe interesat tuaja.  Jeni një alpinist i zjarrtë, një adhurues i filmave ose një ushqimor? Mund të zgjidhni një stil që ndihmon në bllokimin e erës, transmetimin e tingullit direkt në pajisjen tuaj ose përshtatjen lehtësisht në mjedise me zhurmë.

  • Preferencat tuaja personale.  Për disa njerëz, rehatia është mbret. Për të tjerët, gjithçka ka të bëjë me komoditetin. Dhe, sigurisht, disa duan aparatin më të matur të dëgjimit. Ekziston një stil që i përshtatet nevojave tuaja.

 

 

 

 

Tipet e aparatit të dëgjimit

Produktet tona të aparatit të dëgjimit janë të disponueshme në stile të ndryshme:

Marrës në vesh (RIE)

Stili më i popullarizuar, praktikisht i padukshëm përmban një shtresë të vogël që fshihet pas veshit tuaj dhe lidhet nëpërmjet një tubi transparent në miniaturë me një komponent të vogël në kanalin tuaj të veshit. 

Aparatet e dëgjimit me porosi

Aparatet e dëgjimit të personalizuar përfshijnë disa nga stilet më të vogla të disponueshme – Invisible-in-Canal (IIC), Completely-in-Canal (CIC),  In-the-Canal (ITC) , In-the-Ear (ITE ) dhe Mic- në Helix (MIH) . Ato janë bërë me porosi për t’iu përshtatur anatomisë së veshit tuaj për komoditetin dhe cilësinë më të mirë të zërit. 

Prapa veshit (BTE)

BTE e vogël, e lehtë për t’u veshur gjatë gjithë ditës dhe buxhetore, përputhet me flokët dhe ngjyrën tuaj dhe fshihet lehtësisht. Ato ndihmojnë të gjithë spektrin e humbjes së dëgjimit, nga e lehta në të rënda.

Shihni stilet e disponueshme në modelet tona më të fundit të aparateve të dëgjimit.

Beltone Imagine™

Tingull i përshtatur. Lidhje e përshtatur. Kujdes i përshtatur. Beltone Imagine përshtat përvojën tuaj të dëgjimit dhe ofron gjënë më të afërt me dëgjimin natyral.

Stilet e disponueshme:

Beltone Amaze™

Aparati ynë i dëgjimit më i pasur me veçori mund të transmetojë audio direkt në veshët tuaj dhe të lidhet me aplikacionet për një përvojë të personalizuar. Plus, është i rikarikueshëm!

Stili i disponueshëm:

Beltone Rely™

Mbështetuni në dëgjimin tuaj dhe shijoni tingujt që kanë më shumë rëndësi me cilësinë e shkëlqyer të zërit, dizajn të rehatshëm dhe opsionin e rikarikueshmërisë afatgjatë

Stilet e disponueshme:

Për humbje të rëndë në të thellë dëgjimi

Beltone Boost Ultra™ 

 

Rriteni dëgjimin tuaj nga i mirë në shumë i mirë me zgjidhjen tonë më gjithëpërfshirëse të dëgjimit.

  • Cilësi e qartë dhe e fuqishme e zërit, për qartësi të shtuar të të folurit dhe rehati të zërit
  • Qëndroni të lidhur me ata që kanë më shumë rëndësi me transmetimin e drejtpërdrejtë nga telefonat inteligjentë në të dy veshët
  • Përdorni lehtësisht aplikacionet për kontroll personal në majë të gishtave dhe merrni rregullime menjëherë